Vi har været så heldige, at få Google Nest Hub 2. Gen til test. Den smarte højtaler/skærm-hybrid rammer det danske marked den 4. maj. Måske har du den første generation af enheden, og overvejer at opgradere. Måske overvejer du blot at investere i din første smarthøjtaler, og er nysgerrig på, hvad du får med Googles smarte display. Det forsøger vi at give dig svar på, med denne unboxing af Google Nest Hub 2. Gen.

Læs også: Google lancerer ny Nest Hub med fokus på bedre søvn

I videoen får du et indblik i, hvad salgsæsken indeholder. Derudover kigger vi selvfølgelig lidt på designet af både højtaler og skærm. Det inkluderer blandt andet placering af fysiske knapper og strømkabel.

Den helt store nyhed må være den nye Sleep Sensing-funktion, som vi også kommer lidt ind på i denne unboxing af Google Nest Hub 2. Gen. Sleep Sensing fungerer ved hjælp af radarteknologi, som med al sandsynlighed er placeret et eller andet sted i skærmens ramme.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 8: Google Nest Hub

Vi ved godt, at alt det her med dataindsamling kan forårsage hævede øjenbryn. Og her er udsigten til at få indsamlet sin søvndata af Google måske ikke det mest tillidsvækkende. Google lader dog til at være klar over brugernes forbehold. Ved den danske offentliggørelse af den nye Nest Hub har Google Danmarks kommunikationschef, Jesper Vangkilde udtalt følgende:

“Googles produkter bliver i stigende grad designet til at hjælpe folk med at leve sundere. Med den nye Nest Hub håber vi også at kunne analysere og give råd til søvn, sådan at danskerne i sidste ende kan vågne endnu mere veludhvilede op om morgenen. I den forbindelse har vi været ekstra opmærksomme på at sikre privatlivet”

Læs også: Guide: Sådan kan du se, hvad Google ved om dig

Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen

Læs også: Nu kan du se 37 års klimaforandringer med Google Earth

Om en uges tid vil du også kunne se en gennemgang og vores første indtryk af den nye Nest Hub. Det sker også i en video, som du vil kunne finde her på Tech Tossen og på YouTube-kanalen, Premium Gear DK.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments