I dette afsnit af Tech Tossen Podcast, snakker vi lidt om den ny Google Nest Hub. Den rammer det daske marked den 4. maj, og vi snakker lidt om pris og funktioner. Især den ny Sleep Sensing-funktion, som overvåger din søvn og skal hjælpe med eventuelle søvnproblemer.

Læs også: Google lancerer ny Nest Hub med fokus på bedre søvn

Vi snakker også lidt om dataindsamling. For Google Nest Hub er det, vi kalder en smarthøjtaler – med skærm – som vil sige, at den understøtter Google Assistent og de tilhørende talekommandoer. Det er ingen hemmelighed, at en del af det, vi siger til assistenten, bliver indsamlet af Google og brugt i forskellige sammenhænge.

Læs også: Guide: Sådan kan du se, hvad Google ved om dig

Med lanceringen af den ny Google Nest Hub, gør Google det dog klart, at søvndata ikke indsamles og bruges af Google, hvilket vi også kommer ind på i dette afsnit af Tech Tossen Podcast. Til sidst vil jeg jeg gøre opmærksom på, at dette afsnit er relativt kort. De to seneste har varet vel over 30 minutter hver. Denne gang begrænser vi os til lige under et kvarter.

Du kan finde Tech Tossen Podcast alle steder, hvor du lytter til den slags. Derudover kan du også finde alle afsnit på hjemmesiden, lige her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments