De bliver brugt i stor stil, og der kommer med jævne mellemrum nye emoji til vores telefoner. Nu er der snart en ny række af de små billeder klar. De nye emoji 15.1 er nemlig blevet godkendt af Unicode Consortium.

Læs også: Google vil fremhæve lokale anmeldelser i Play Butik

Det er Emojipedia, der fortæller, at Unicode Consortium formelt har godkendt Emoji 15.1. Det betyder altså at den nye samling af emoji vil blive tilgængelige i en overskuelig fremtid. Når det så er sagt, så er der ikke helt så mange nye figurer i dette lineup, som der har været i tidligere lineups.

Umiddelbart er de nyeste tilføjelser til emoji-puljen to gange hovedrysten – både horisontalt og vertikalt. Derudover er der tilføjet en brudt kæde, en lime og en brun svamp. Sidst men ikke mindst er der min personlige favorit – en fugl fønix. Udover ovenstående, er der tilføjelser til allerede eksisterende emoji. Dette tæller blandt andet nye måde at vise størrelsen på sin familie, hvor figurerne hverken er mænd eller kvinder. Der er også kommet nye variationer af emoji med handicap – heriblandt blinde og nye variationer af kørestolsbrugere.

Læs også: Her er de “hemmelige” koder til Netflix

Du kan se den komplette oversigt, over de godkendte emoji, på Unicode Consortiums hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments