Samsung har inviteret til dette års første store lancering. Under sloganet, “Share the Epic”, vil den koreanske elektronikgigant lancere Samsung Galaxy S23-serien, når Galaxy Unpacked 2023 afholdes den 1. februar.

Læs også: Samsung og Google går sammen om platform til smartwatch

Vi ved naturligvis ikke med sikkerhed, hvordan telefonerne kommer til at tage sig ud. Vi ved heller ikke med sikkerhed, hvor mange modeller, der lanceres i Samsung Galaxy S23-serien. Men som det altid er, når vi nærmer os lanceringer, er der selvfølgeligt blevet “lækket” lidt informationer – og så kører rygtemøllen generelt året rundt.

Hvis vi tager et kig på rygterne omkring flagskibsmodellen, Galaxy S23 Ultra – altså den absolutte topmodel – er der tale om noget af et monster. Skærmen måler 6,8 tommer og nærmer sig dermed tablet-størrelsen på 7 tommer. Opløsningen bliver 1.440 x 3.088, med en pixeltæthed på 501 ppi. Under motorhjælmen finder vi Snapdragon 8 Gen 2, som byder på en ottekernet processor og Adreno 740-grafik. På RAM-siden forlyder det, at telefonen kommer med op til 12 GB, alt efter hvilken version man nu måtte købe. Der kommer med andre ord ikke til at mangle noget.

Kamera på 200 megapixels

Kameraopsætningen i Samsung Galaxy S23 Ultra forlyder også at være helt tosset. Frontkameraet – eller det, de unge kalder “selfiekameraet” – skulle være en vidvinkellinse på hele 40 MP. Derudover byder det blandt andet på videooptagelse i 4K ved op til 60 billeder i sekundet.

Hovedkameraet på bagsiden består af et firedobbelt setup. Hovedsensoren bliver en vidvinkellinse på vanvittige 200 megapixels. Dertil kommer en periskop-telefotolinse på 10 megapixels, en telefotolinse på 10 megapixels og en ultravidvinkellinse på 12 megapixels. Hele herligheden byder blandt andet på videooptagelse på hele 8K ved 24 eller 30 billeder i sekundet.

Læs også: Samsung er mest populært i Danmark – og resten af verden

Hardwaren skal selvfølgelig bakkes op af noget fornuftig software, og her er styresystemet med garanti Android 13 med One UI 5. Der er ydermere fundet plads til et batteri på 5.000 mAh, som kan oplades ved 45 W – sidstnævnte er naturligvis underordnet, da Samsung ikke giver dig en oplader med, hvis du køber telefonen.

Samsung inviterer til lanceringen af Galaxy S23-serien. (Video: Samsung)

Jeg skal understrege, at ovenstående blot er rygter. Vi ved først med sikkerhed, hvad Samsung Galaxy S23-serien byder på, når den afsløres den 1. februar, klokken 19:00. Eventet bliver Samsungs første fysiske arrangement siden Corona, og du kan som sædvanligt følge med online. Det kan du gøre enten på Samsungs hjemmeside eller Samsungs YouTube-kanal.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments