Ifølge en undersøgelse, der for nyligt er blevet udgivet af YouGovs BrandIndex, er Samsung ret populært blandt forbrugerne. Undersøgelsen har listet de 25 mest populære varemærker fra hele verden lige nu. Og her scorer Samsung altså højest i både Danmark og resten af verden.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 10 – Rygter om Samsung Galaxy Z Flip3 & Fold3

Det skal understreges, at undersøgelsen tager udgangspunkt i teknologi generelt. Det skal således ikke ses som et billede af Samsungs popularitet udelukkende på telefoner eller TV for eksempel. I Danmark hedder top-3 over de mest populære teknologibrands således Samsung, Bang & Olufsen og Bosch, mens Apple kommer ind på en fjerdeplads.

YouGov Technology Rankings 2021 Denmark
De 10 mest populære teknologibrands i Danmark lige nu. (Foto: YouGov)

Samsung: Vores brandarbejde giver resultater

At Samsung er så populært afføder naturligvis tilfredshed i koncernen, hvor Jenny Fisher-Toivo, Marketing Director CE & Corporate hos Samsung Electronics udtaler følgende:

– Dette er et bevis på, at vores langsigtede brandarbejde, stærke fokus på innovativ teknologi og et højt serviceniveau har givet resultater. Det er også et bevis på, at vi er relevante og udvikler produkter, der gavner folks liv. Den høje rating giver os energi til at fortsætte i denne retning og udvikle nye teknologiske løsninger.

Læs også: Prøv Samsungs One UI brugerflade … på en iPhone?

Ifølge Fisher-Toivo har Coronapandemien haft stor indflydelse på vores forbrugsvaner, når det kommer til elektronik. Hun udtaler blandt andet, at teknologien i vores hjem er blevet vigtigere under pandemien, da vi har tilbragt mere tid indenfor hjemmets vægge. Det har fået mange til at opgradere deres hjem med relevant teknologi, hvilket ikke er gået ubemærket hen hos Samsung.

Samsung er som nævnt også populært i resten af verden. Herunder kan du se YouGovs globale top-25:

YouGov Technology Rankings 2021
Selvom Bang & Olufsen er det næstmest populære brand i Danmark, er det helt nede på en 24. plads på den globale liste. (Foto: YouGov)

Sådan beregnes scoren

Impression-scoren beregnes ved, at man spørger, hvilke varemærker man har et overordnet positivt indtryk af, og hvilke man har et negativt indtryk af. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser fra 1. marts 2020 til 28.februar 2021.

Læs også: Samsung overvejer at droppe Galaxy Note i år

Du kan finde mere information om undersøgelsen her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments