Ja, du hørte rigtigt. Samsung ligger ikke skjul på, at de gerne vil overbevis iPhone brugere om, at deres One UI er nem at gå til – også selv om man har en iPhone.

Læs også: Apple åbner op for redskab til tredjepart i Find-app’en

Denne QR-kode skal scannes, hvis du vil prøve Samsung One UI på iPhone. (Foto: Samsung iTest)

Hvis man med sin iPhone går ind på www.itest.nz, vil man kunne scanne en QR kode, der henviser til, hvordan man kommer i gang med at prøve Samsung One UI. Det tager ingen tid, skulle man være interesseret. 

Minder om et showroom til One UI på iPhone

Oplevelsen minder om en form for showroom, med en delvist præfabrikeret oplevelse. Man kan selv gå fra startside til appskuffe, åbne Samsung egne apps og sågar trække notifikationspanelet ned. Den præfabrikerede oplevelse kommer i, at der pludselig kommer en SMS ind og endda et opkald fra en robot. Lidt mere interessant er det, når man åbner galleriet og kameraet. I galleriet kan man se billeder taget med en Samsung telefon – naturligvis kun gode billeder. I kameraet vil der blive afspillet en video med en fotograf, der viser en rundt i kamerabrugerfladen og viser, hvad man kan gøre med kameraet. 

Læs også: Samsung overvejer at droppe Galaxy Note i år

Dette må siges at være en af de mere kreative former for rekruttering, der reelt set ikke går ud på at gøre grin med konkurrenten. En disciplin Samsung har benyttet sig af et hav af gange – for så bagefter at gøre præcis det samme som det, de gjorde grin med. Dette er mere diskret og måske endda mere effektivt – uden det pinlige efterspil.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments