Hogwarts Legacy ramte PlayStation 5 og Xbox Series X/S med et brag. Roser og rekorder vil næsten ingen ende tage, og de sociale medier svømmer over med memes og videoer fra spillet. Men for spillere på PS4 og Xbox One kommer der til at gå endnu længere tid, før de kan udforske det populære univers i Hogwarts Legacy.

Læs også: Google vil fremhæve lokale anmeldelser i Play Butik

Oprindeligt skulle spillet lanceres til de tidligere konsoller den 4. april i år. Men i går smed den officielle Twitter-profil så en lidt trist bombe. Hogwarts Legacy til PS4 og Xbox One er udskudt til den 5. maj. Det betyder altså, at millioner af fans skal vente godt og vel en måned længere på spillets lancering.

I tweetet skriver Hogwarts Legacy: “Vi er overvældet af taknemmelighed for responsen på Hogwarts Legacy fra fans over hele kloden. Teamet arbejder hårdt på at levere den bedst mulige oplevelse på alle platforme, og vi har brug for mere tid til at gøre dette. Hogwarts Legacy lanceres til PS4 og Xbox One den 5. maj 2023.”

Læs også: Derfor er det gået galt for Cyberpunk 2077

Hogwarts Legacy er et action rollespil, som foregår i det berømte Harry Potter-univers – cirka et århundrede før kampen om Hogwarts(altså der hvor Harry Potter besejrer Voldemort). Jeg har selv gennemført spillet et par gange på Xbox Series X og må bare sige, at det er vanvittigt underholdende. Især hvis du er lidt en ‘Potter-nørd’.

Du kan læse mere om Hogwarts Legacy på den officielle hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments