Det har været lidt stille med vores nyhedspodcast, men nu er vi tilbage og der er masser at tale om. I Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 40 snakker vi først og fremmest Google. Tech-giganten er klar med de nye Pixel-telefoner, og den ene er set til en fornuftig pris i tyske Media Markt. Ikke nok med det, så vil Google også til at hjælpe os med at foretage bæredygtige valg – blandt andet når vi rejser.

Vi kommer også lidt ind på nyheden om, at Windows 11 nu er lanceret. Men du skal muligvis væbne dig med tålmodighed, hvis du ikke køber en fabriksny Windows 11-PC. Microsoft regner først med at styresystemet er helt udrullet ved midten af 2022. Der er dog måder, hvorpå du kan få Windows 11 allerede nu – det kan du læse mere om her.

Flere danske virksomheder bliver desværre misbrugt til phishing. I Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 40 snakker vi om en nyligt offentliggjort undersøgelse, der viser, at næsten hver anden dansker vil boykotte virksomheder, hvis deres navn og logo har været brugt i et succesfuldt phishing-angreb.

Den sidste lille tech-nyhed, vi har på programmet, er nyheden om, at AirPods Pro og AirPods Max understøtter Find My. Det betyder kort fortalt, at du vil kunne finde dit headset med hjælp fra blandt andet din iPhone. Det kan du høre mere om i podcasten.

Tech Tossen Podcast – Gaming-Nyheder Uge 40

Sædvanen tro har vi også lidt gaming-nyheder på menuen. Den første er nyheden om, at Xbox snart kan fejre 20-års fødselsdag. Den 15. november er det 20 år siden, at den allerførste Xbox blev lanceret. Det fejrer Microsoft med en ny controller og et nyt headset.

Derudover har jeg lavet en relativt grundig anmeldelse af FIFA 22 på Xbox Series X. Spillet kommer med helt ny teknologi på Next-Gen-konsollerne, som virkelig gør en masse godt for oplevelsen. Derfor har jeg også kvitteret med en høj karakter. Hvis du ikke lige magter at læse den 3000-ord lange anmeldelse, kan du høre lidt om mine tanker i podcasten.

Fra ét fodboldspil til et andet. Traditionen tro har Konami udgivet deres årlige fodboldspil lige inden EA’s FIFA – faktisk udkom eFootball, som før hed PES, dagen før FIFA 22. Men det har ikke just været nogen succes. Faktisk er spillet på nogle parametre den værste udgivelse på Steam nogensinde.

Hvis du ligesom jeg har set frem til udgivelsen af FarCry 6, ved du sikkert, at spillet blev udgivet i denne uge. Men det kan være dyrt at købe, hvis du ikke er helt sikker på, om det er noget for dig. Det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig tilmelde dig Ubisoft+, som for 120 kroner om måneden giver dig adgang til alle studiets titler.

Læs også: Få de bedste spil til PC – Uplay+

Sidst men ikke mindst, så har vi selvfølgelig et gratis spil på tapetet i Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 40. I denne uge er der tale om det ultranørdede, og meget lærerige, PC Building Simulator. Spillet er gratis via Epic Games Store.

Du kan som altid se Tech Tossen Podcast på YouTube-kanalen, Premium Gear DK. Her har du mulighed for at se billeder af de ting, vi snakker om, ligesom du finder gamle episoder og videoanmeldelser. Derudover kan du lytte til podcasten øverst i denne artikel og på din foretrukne podcast-platform.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments