Kinesiske OnePlus har netop lanceret deres nye topmodel. Telefonen har fået navnet, OnePlus 10 Pro, og her hos Tech Tossen har vi allerede en unboxing klar. Faktisk har vi været så heldige, at få lov til at låne den nye telefon i begge farver. Og indtil videre ser det ud til, at OnePlus har lavet en rigtigt lækker telefon.

Læs også: Unboxing af OnePlus Nord CE 2 5G

I vores unboxing af OnePlus 10 Pro, som du kan se i videoen herunder, snakker vi både lidt om design og vores første indtryk. Jeg kan allerede nu afsløre, at selvom telefonen er flot og softwaren hurtig, så er der altså et par finurligheder. Blandt andet har samarbejdet med Hasselblad kastet nogle kamerafunktioner af sig, som vi kommer lidt ind på.

Telefonen kommer spækket med kraftfuld hardware. Hariblandt nyeste generation Snapdragon 8 Gen. 1-chipset og enten 8 eller 12 GB RAM, alt efter om du vælger versionen med 128 GB lager eller versionen med 256 GB lager. Dertil kommer opladningen, som efterhånden er et varemærke for OnePlus. Intet mindre end 85 Watt-opladning kan fylde det 5.000 mAh store batteri på 32 minutter.

Prikken over i’et er selvfølgelig det tredobbelte kamera, som er udviklet i samarbejde med Hasselblad. Umiddelbart er det et rigtigt godt mobilkamera. Mit første indtryk er, at det tager gode billeder og er let at bruge for en amatør, som mig.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus Nord CE 2

OnePlus 10 Pro kan forudbestilles nu, og rammer butikkerne den 5. april 2022. Vi er selvfølgelig klar med en mere dybdegående anmelde af telefonen inden længe. Men indtil da, kan du se vores unboxing af OnePlus 10 Pro herover, eller på YouTube-kanalen, Premium Gear DK.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments