Kalenderen siger i dag den 24. september 2021. Det er der i sig selv ikke noget spændende i. Hvad der til gengæld er lidt spændende for alle dem, der har set frem til de nye iPhones er, at det i dag er dagen, hvor iPhone 13-serien kommer i handlen, hvilket vi skal snakke lidt om i denne episode af vores podcast.

Læs også: Analytiker: iPhone 14 Pro kommer med hole-punch kamera

Patricio har været så heldig at få fingre i en iPhone 13, og selvom der ikke er tale om en decideret anmeldelse endnu, snakker vi lidt om de første indtryk her i Tech Tossen Podcast. Umiddelbart er der ikke de store designmæssige ændringer i forhold til iPhone 12. Den største ændring findes måske i placeringen af de to kameraobjektiver på bagsiden. Hvor de sidste år var placeret over/under hinanden, er de i år placeret diagonalt.

Der er dog også andre kameranyheder fra Apple. Faktisk siger Apple selv, at det er den største kameraopgradering til iPhone nogensinde. Især to nye funktioner ser spændende ud, hvis du gerne vil optage flotte videoer. Derudover er batteritiden også blevet bedre.

Læs også: Her er de største nyheder fra Apple California Streaming

iPhone 13-serien lander som nævnt i butikkerne i dag. Priserne starter ved 6.199 kroner for den billigste, mens iPhone 13 Pro Max starter ved 9.699 kroner. Husk at du altid kan se Tech Tossen Podcast som video på YouTube-kanalen, Premium Gear DK. Her kan du også finde alle de tidligere episoder.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments