Normalt dækker vi sådan lidt løst om forskellig forbrugerelektronik, videospil og des lige. Men lige i disse dage, er jeg taget ud for at prøve noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg er nemlig taget til den danske tech-konference, TechBBQ, som virkelig understreger, hvor meget ordet “tech” faktisk dækker over. I denne artikel vil jeg dele lidt af mine oplevelser på dag 1 af TechBBQ 2022.

TechBBQ er overraskende populært

Mit allerførste indtryk af TechBBQ var meget anderledes end min forestilling om konferencen. Jeg froventede et ret afdæmpet arrangement, uden for meget kødannelse, i et ultraprofessionelt miljø for start-ups, erhvervsdrivende, investorer og lignende. Men hold nu helt op!

Sofie Carsten Nielsen og Søren Pape under paneldiskussion på TechBBQ 2022 – dag 1. (Foto: TechBBQ)

Jeg ankommer til dag 1 på TechBBQ 2022 og bliver med det samme lykkelig over min presseakkreditering. For køen er vanvittig! Helt bogstaveligt talt festival-agtig! Lige så langt øjet rækker, står folk i kø. Den snor sig imellem bygninger og skal nok være 500 meter lang. Jeg vil vove den påstand, at jeg ikke har set noget lignende, siden vi skulle coronatestes for første gang. Det overrasker mig måske mest fordi, at billetterne for “menigmand” er ret dyre – 4.800 kroner, faktisk.

Det er selvfølgelig noget billigere, hvis du kommer som en del af et start-up, scale-up eller som investor. Her koster de billigste billetter helt ned til 750 kroner, hvilket vidner om, at konferencen handler mest om at udvide sit netværk.

Interessante boder

Selvom det handler meget om netværk imellem entrepenører og investorer, så handler det i høj grad også om at få fremvist produkter og nye idéer. Og allerede i løbet af min første time, har jeg fået øje på nogle interessante boder.

Den første er EPOS, som blandt andet er ved at promovere samarbejdet med Aston Martin F1-holdet. Det gør de med et par produkter, hvoraf det ene netop er co-brandet med Aston Martin. Derudover har de smidt en lille Formel 1-simulator op, hvor hurtigste tid rundt på Monza vinder et headset. Det er lidt hyggeligt for en nørd som mig.

Læs også: Anmeldelse: EPOS H6PRO

Udover EPOS har jeg mødt VibroAcoustics, som – indtil videre – har bidraget med det mest interessante, nye produkt for mig. Kort fortalt er det noget lydterapi på en platform, der også agerer bas. Jeg lover at blive klogere på det i morgen.

De helt tunge spillere, som Google og Meta, er naturligvis også repræsenteret til TechBBQ 2022. Men interessen hos dem i dag var så voldsom, at jeg forsøger at få en snak med dem i morgen i stedet.

Interessante diskussioner og besøg af Kronprins Frederik.

Der var mange prominente navne på TechBBQ 2022 – dag 1. Den mest prominente var måske H.K.H Kronprins Frederik, som brugte en god rum tid på at besøge konferencen. Taletid med kronprinsen var naturligvis eftertragtet – og her var Tech Tossen ikke lige første prioritet, desværre. Ikke desto mindre, er det imponerende, når kongehuset er repræsenteret.

H.K.H Kronprins Frederik til TechBBQ 2022. (Foto: TechBBQ)

En konference, som TechBBQ, byder på en masse paneldiskussioner og foredrag. Og også her, var der besøg af en række prominente navne. Jeg overværede blandt andet Tommy Ahlers og Jakob Ellemann-Jensen lidt over middag. Og senere på dagen kiggede Sofie Carsten Nielsen og Søren Pape forbi.

I virkeligheden er der så meget at berette om, fra første dag på TechBBQ 2022, at det ville blive tarvelig læsning i en enkelt artikel. Det meste af min dag gik med at suge indtryk til mig og planlægge dagen i morgen. Og så håber jeg på, at jeg kan fortælle en masse interessant fra den “mest nørdede festival”, jeg endnu har besøgt.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments