OnePlus har lanceret seneste skud på stammen af deres budgetvenlige telefoner. Jeg har været så heldig at få lov til at teste OnePlus Nord CE 2 – og vi starter med denne unboxing.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 9 – næsten hele pakken

Telefonen kommer på papiret med et ret habilt kamera på 64 megapixels. Dertil kommer en 90 Hz AMOLED skærm og lynhurtig opladning. Chipsettet fra MediaTek ligger i mellemklassen, og du får ingen IP-certificering – hvis vi lige skal tage fat i et par kompromiser. Men så igen… Til en pris på 2.899 kroner, kan man ikke forvente en flagskibsmodel.

Du kan se min unboxing af OnePlus Nord CE 2 herover. Indenfor de kommende dage vil jeg komme med en mere dybdegående anmeldelse af telefonen, hvor den generelle ydeevne får en større gennemgang. Og så skal der selvfølgelig kigges grundigt på kameraet. Men som udgangspunkt ser den rigtigt spændende ud. Både i forhold til design og funktioner.

Læs også: Video: OnePlus Nord anmeldelse

Hvis unboxingen har gjort dig lidt ekstra interesseret i telefonen – eller måske endda overbevist dig om at købe den – så kan OnePlus Nord CE 2 forudbestilles fra i dag. Telefonen rammer butikkerne den 10. marts 2022. Du kan læse mere om telefonen her.

Tidligere artikelDet bedste PC-tilbehør – februar 2022
Næste artikelPrøv Kirby and the Forgotten Land i en gratis demo
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments