Den 25. marts udkommer Kirby and the Forgotten Land til Nintendo Switch. Men hvis du ikke kan vente så længe, har du nu muligheden for at prøve Kirby and the Forgotten Land i en gratis demo.

Læs også: Nintendo-hacker får tre års fængsel

“I Kirby and the Forgotten Land skal spillerne tage med Kirby på en rejse gennem en mystisk, levende verden fyldt med Waddle Dees, der skal reddes samt platformudfordringer en masse. Den nye demo indeholder tre baner fra spillets første verden. Demoen giver spillerne mulighed for at afprøve nogle af Kirbys evner og få et glimt af det mærkelige land, hvor en tidligere civilisation og utæmmet natur mødes. Det er endda muligt at gå op imod den første boss i spillet, Gorimondo. Ved at gennemføre demoen kan spillerne få en Present Code, som de kan indtaste i den fulde version af spillet til at indløse nogle nyttige genstande i spillet”, skriver Nintendo i en pressemeddelelse.

I den nye demo til Kirby and the Forgotten Land får du desuden et glimt af den nye “Mouthful Mode”. Her har Kirby mulighed for at inhalere helt nye genstande – eksempelvis en bil, som transformerer Kirby, så den kan drøne rundt og smadre andre objekter.

Læs også: Star Wars Episode 1: Racer genudgives til PlayStation 4 og Nintendo Switch

Spillet udkommer, som sagt, den 25. marts, og du kan se den officielle trailer herover. Demoen kan i øvrigt findes i Nintendos eShop.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments