En af fanfavoritterne i den efterhånden lange serie af Star Wars-spil er vendt tilbage. Der er tale om racing-spillet, Star Wars Episode 1: Racer, der nu er blevet genudgivet til Nintendo Switch og PlayStation 4. Oprindeligt var udgivelsen planlagt til maj i år, men blev desværre udskudt på ubestemt tid. Heldigvis skulle vi ikke vente mere end en måneds tid, og nu er spillet altså klar til begge konsoller.

Læs også: Pokémon Snap kommer til Nintendo Switch

Star Wars Episode 1: Racer er et af de få Star Wars-spil, der har trukket universet ud i en subgenre og faktisk haft succes. En af grundene hertil skal sandsynligvis findes i filmen. For alle Star Wars-fans ser nok ikke på episode 1, som en særligt fantastisk del af serien. Faktisk er Jar Jar Binks kåret som en af mest irriterende karakterer nogensinde – og han har trods alt en ret stor rolle. Der er dog én sekvens, der altid vil holde 100.

Podracing på Tatooine

Spillet tager nemlig udgangspunkt i den scene, hvor en meget ung Anakin Skywalker deltager i podracing på planeten, Tatooine. I spillet er præmissen den samme, som i filmen. Du skal sammensætte din egen podracer og så bare flyve hurtigere end alle andre. Heldigvis foregår spillet ikke kun på en ørkenplanet, men er udvidet til sin hel egen motorsportserie, spredt udover galaksen.

Læs også: Snart kan du spille Super Mario – i LEGO

I takt med at du vinder løb, og generelt kommer længere i spillet, vil du låse op for nye podracers og opgraderinger. Du har også mulighed for at spille, som Anakin selv, samt flere af hans konkurrenter fra filmen. Spillet er desuden optimeret til Nintendo Switch, så du kan styre via bevægelses-sensorerne i Joy Con-controllerne.

Spillet ligger klar i PlayStation Store til den nette sum af 109 kroner, og på Nintendo Game Store til 14,99 dollars.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments