Det har været et ønske fra Pokémon-fans længe, og nu sker det endeligt. Pokémon Snap bliver udgivet til Nintendo Switch, det skriver The Verge. Spillet blev introduceret i Europa for første gang for snart 20 år siden. Dengang hed konsollen Nintendo 64, og meget vand er løbet under broen siden da.

Læs også: Snart kan du spille Super Mario – i LEGO

Spillet går i al sin enkelthed ud på at tage billeder af diverse Pokémon, og vi ved faktisk ikke, hvad den nye version ellers kommer til at indeholde. Vi ved dog, at navnet meget sigende bliver New Pokémon Snap, og så, at det bliver udviklet af Bandai Namco. De fleste kender måske Bandai Namco fra serien af Dragon Ball-spil, så det er ikke et hvilket som helst spilstudie, Nintendo har tildelt opgaven at udvikle det nye Pokémon-spil.

Ifølge Nintendo, lyder præmissen for det kommende spil således:

Rejs til ukendte øer med smuk natur, som frodige jungler og sandstrande. De Pokémon-billeder, du tager der, vil blive brugt til at opbygge din helt egen Pokémon Photodex! Dette helt nye spil bringer gameplayet fra Nintendo 64-Pokémon Snap-spillet til live på Nintendo Switch-systemet, med ukendte øer at udforske og forskellige Pokémon at se!

Fotografer vilde Pokémon i deres naturlige miljø, når du undersøger og udforsker ukendte øer. Rejs igennem forskellige områder, såsom strande og jungler, for at dokumentere Pokémon-adfærd, der tidligere var uset. De fotos, du tager, kan også bruges til at udfylde din helt egen Pokémon Photodex!

Det nye Pokémon Snap-spil har desværre endnu ikke en udgivelsesdato. Som fans af Pokémon-universet følger vi naturligvis spillet, og opdaterer jer, så snart mere information dukker op.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments