Samsung har i flere år valgt at udelukke det danske marked fra sine high-end-laptops. Nu er den koreanske gigant dog tilbage i Norden med lanceringen af Galaxy Book-seriens bærbare computere, skriver Samsung i en pressemeddelelse. Serien omfatter tre forskellige bærbare computere, hvoraf den ene kommer i to størrelser. De tre modeller er Galaxy Book S, Galaxy Book Ion i både 13 og 15 tommer, samt Galaxy Book Flex.

Læs også: ASUS ROG løfter sløret for gaming bærbar med dobbeltskærm

“Med Galaxy Book-serien kan vi nu tilbyde vores kunder i Danmark kraftfulde premium-laptops med markedsledende batteritid og QLED-teknologi, alt i et meget fleksibelt design. Galaxy Book-serien kombinerer de bedste egenskaber fra vores forskellige produktkategorier og er en stærk tilføjelse til vores økosystem af mobile produkter med de seneste tekniske innovationer,” siger Fredrik Pantzar, chef for Connected Devices for Samsung i Norden.

Galaxy Book S

Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Book S (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book S har en tykkelse på lige over en centimeter, mere præcist 11,8 mm. Dertil kommer, at computeren kun vejer 950 gram. Galaxy Book S er designet uden ventilator, hvilket ifølge Samsung både muliggør et tyndere kabinet og hjælper computeren til at køre lydløst. Book S kommer med en 13-tommer TFT LCD-touch-skærm, der præsterer en lysstyrke op til 600 nits. Den interne lagerplads er på 512 GB, og kan udvides til 1 TB via microSD. Maskinen understøtter Wi-Fi 6 og holder strøm i op til 17 timer.

Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion (Foto: Samsung)
Galaxy Book Ion (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book Ion er dyrere, men også kraftigere end Galaxy Book S. Kabinettet er bygget i magnesium, som er designet til at holde temperaturen nede. Computeren fås i tre varianter, som er fordelt over to størrelser: en 13-tommer med Core i5, en 13-tommer med Core i7 og en 15-tommer med Core i7. Batteritiden er på helt op til 22 timer, og så kommer alle varianter i øvrigt med 10. generation af Intel Core i-processorer. Uanset størrelse, så får du en QLED-skærm og omvendt trådløs opladning. Det betyder altså, at du kan oplade dine enheder trådløst fra computerens batteri.

Specifikationer

Specifikationer (Foto: Samsung)
Specifikationer (Foto: Samsung)
Specifikationer (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Hvornår de forskellige modeller bliver tilgængelige, melder Samsung ikke noget ud om. Du kan dog forudbestille de bærbare PC’er allerede nu via Samsungs hjemmeside. Priserne kan du se her:

Galaxy Book S: 9.800 DKK

Book Ion:

  • 13” med i5: 12.100 DKK
  • 13” med i7: 14.300 DKK
  • 15”: 15.100 DKK

Galaxy Book Flex: 15.500 DKK

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments