Prisen på den kommende PlayStation 5 er et af årets helt store samtaleemner. Danske butikker har fastsat prisen ved forudbestilling til op imod hele 7.000 kroner. Nu tyder en lækket pris fra selveste Amazon dog på, at prisen slet ikke kommer i nærheden af at være så høj, det skriver Unilad.

Amazon France har nemlig kortvarigt listet både pris og leveringsdato på Sonys næste konsol. Og hvis vi skal tro Amazon, så er prisen på PlayStation 5 faktisk ganske fornuftig. Konsollen kommer som bekendt i to versioner, en med og en uden optisk drev. Sidstnævnte har fået navnet, PlayStation 5 Digital Edition, og er hele 100 euro billigere end standardversionen.

Se også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Billigere end PlayStation 4

Nu til det, du sikkert har klikket dig ind på artiklen for at læse: Prisen. Ifølge Amazon France, er prisen på PlayStation 5 499 euro. PlayStation 5 Digital Edition ser som nævnt ud til at blive 100 euro billigere, hvilket betyder en pris på 399 euro. Omregnet til danske kroner betyder det, at den dyreste PlayStation ligger omkring 3.750 kroner. Den billigere version vil kunne erhverves til bare 3.000 kroner.

Hvis der er tale om de rigtige priser, betyder det, at PlayStation 5 Digital Edition vil være billigere end PlayStation 4 var, da den i sin tid blev lanceret. Dertil kommer, at standardversionen med optisk drev kun er sølle 250 kroner dyrere, end forgængeren var ved udgivelsen.

Levering i slutningen af november

Amazon har også været behjælpelige med en leveringsdato. Ifølge handelssiden, vil PlayStation 5 blive leveret fra den 20. november. Vi vidste i forvejen, at konsollen skulle lanceres op til jul, så datoen i slutningen af november kommer ikke som nogen overraskelse. Det er dog alligevel rart at få sat en foreløbig horisont på, hvornår vi kan komme til at læge med næste generations konsol fra Sony.

Lyt med i denne episode af Tech Tossen Podcast, hvor jeg hurtigt samler trådene, og giver et overblik over, hvad vi ved om PlayStation 5:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments