Dell har lanceret en lang række gaming-computere og tilbehør. Det inkluderer blandt andet et RGB-tastatur, en buet skærm og en ny PC. Højdepunktet fra Dell er dog G7, Dells seneste mellemklasse gaming-bærbar. Computeren kommer i to størrelser; 15 tommer og 17 tommer.

Læs også: Samsung vender tilbage til det danske PC-marked

Maskinen har fået nyt design i forhold til tidligere G7-modeller. Den er væsentligt tyndere, og der er et LED-lys på fronten. Derudover er rammen om skærmen blevet mindre – faktisk mere end 3 mm på 15-tommer-versionen, og hele 6,8 mm på 17-tommer-versionen.

Dell G7 (Foto: Dell)
Dell G7 (Foto: Dell)

Specifikationer til en hver opgave

Specifikationerne på den nye G7-serie opfylder de fleste krav – uanset om du er gamer eller content creator. Maskinerne kommer med 10. generation af Intel Core i-processorer, op til Core i9. Dertil kommer en række forskellige Nvidia grafikkerner, som inkluderer GeForce RTX 2070 Max-Q på 15-tommer-modellen, samt GeForce RTX 2070 Super i 17-tommer-modellen.

Læs også: ASUS ROG løfter sløret for gaming bærbar med dobbeltskærm

Ligesom sidste års G7-modeller, er der fire RGB-zoner på tastaturet. Dertil kommer en dedikeret “game-mode”, der giver tastaturet helt nye programmeringsmuligheder, når det kommer til Makro-taster.

Dell G7 (Foto: Dell)
Dell G7 (Foto: Dell)

Den nye G7 er endnu ikke tilgængelig i Danmark. Så vent med at købe, hvis du overvejer en G7. De nuværende har hverken samme CPU eller GPU, som de nye.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments