Hvis du har sat dig ind i virtual reality og de mange briller, ved du sikkert også, at Facebook ejer Oculus. Oculus udvikler de populære Rift- og Quest-systemer, der lader dig træde ind i en underholdende virtuel verden. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at Facebook har opkøbt udvikleren bag et af de mest populære VR-spil, Lone Echo.

Læs også: Snart kan du spille Super Mario – i LEGO

Udvikleren hedder Ready at Dawn, og i mandags offentliggjorde Facebook købet af spilstudiet, det skriver Polygon. Ready at Dawn vil fortsætte som selvstændigt studie under Oculus Studios. Ifølge Facebook vil der fortsat leveres “mindeværdig, fordybende og innovativt VR-indhold.”

Bag nogle af de største PlayStation-spil

Spilstudiet har som nævnt udviklet VR-spillet, Lone Echo, hvor du spiller som en kunstig intelligens, der forsøger at hjælpe en menneskelig kaptajn med at løse en række problemer. Spillet foregår desuden i rummet, hvilket blandt andet betyder nul tyngekraft. Det fungerer super godt, og er virkelig sjovt.

Før Ready at Dawn begav sig ud i at udvikle VR-spil, stod studiet bag nogle af Sonys mest populære PlayStation-titler. På CV’et finder vi titler i den populære God of War-serie, som God of War: Chains of Olympus og God of War: Ghost of Sparta. Derudover står udvikleren også bag Daxter, og The Order: 1886.

Læs også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Facebook kommer ikke med mange detaljer omkring, hvad Ready at Dawn skal arbejde med fremadrettet. Alle medarbejdere fortsætter dog hos udvikleren. De skal stadigvæk arbejde fra de nuværende studier i Irvine i Californien og Portland i Oregon. Vi ved, at der i forvejen arbejdes på et Lone Echo 2. Derudover har Facebook kun udtalt, at der er “spændende planer for fremtidige spil.”

Ready at Dawn får i øvrigt adgang til samme ressourcer, som Facebook og Oculus Studios. Så mon ikke vi kommer til at se endnu bedre spil fra udvikleren i fremtiden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments