I anden og tredje episode af Tech Tossen Podcast snakker jeg lidt om de superaktuelle konsoller, PlayStation 5 og Xbox Series X. Begge episoder varer omkring fem minutter, og jeg kommer efter min mening rundt om de væsentligste detaljer om de kommende spillekonsoller.

Hvis du interesserer dig for konsolgaming, tror jeg du vil synes om podcasten. De to episoder bygger op til en større sammenligning af PlayStation 5 og Xbox Series X, som jeg forhåbentligt har klar sidst på ugen.

Læs også: Her er designet på PlayStation 5 – og de fulde specifikationer

Tech Tossen Podcast Ep. 2 – PlayStation 5

I denne episode kommer vi lidt rundt om PlayStation 5. Sony har for nyligt offentliggjort designet på konsollen, samt det faktum, at konsollen kommer i to versioner. Der bliver kigget lidt på ydeevnen, og de spil, vi allerede nu ved skal nyde godt af den voldsomme hardware. Sidst men ikke mindst, er der prisen. Vi kender ikke den officielle pris, men Amazon France har lækket en pris, jeg håber utroligt meget på. Du kan høre hele episoden her:

Tech Tossen Podcast Ep. 3 – Xbox Series X

Præmissen for denne episode minder meget om den forrige. Vi skal rundt om en af de kommende spillekonsoller, denne gang Xbox Series X.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

Konsollen har været offentliggjort i endda noget tid nu, og flere detaljer og spil kommer hele tiden til. For nyligt diskede Microsoft op med en sammenligning af loadingtid, hvor den nye konsol var meget hurtigere end den nuværende. Det er blandt andet resultatet af meget hurtigere dataoverførsel. Jeg kommer også lidt ind på bagudkompatibilitet, hvor Xbox Series X ikke bare understøtter ældre spil, men også ældre tilbehør. Du kan høre hele episoden her:

Find Tech Tossen Podcast på Spotify eller Apple Podcast.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments