Der er snart endnu et Pokémon-spil på vej. Denne gang kommer spillet både til Nintendo Switch, Android og iOS, og ser ud til at tilbyde cross-platform-play. Spillet har fået det fængende navn, Pokémon Unite, og bliver i skrivende stund udviklet af TiMi Studios.

Læs også: Pokémon Snap kommer til Nintendo Switch

TiMi Studios lyder måske ikke særligt bekendt for dig, men det hører under Tencent, der står bag to af de mest populære mobilspil. Tencent Games står nemlig bag et andet MOBA til mobiltelefoner ved navn Honor of Kings. Derudover er det også studiet bag giga-successen, Call of Duty: Mobile.

Pokémon som multiplayer online battle arena-spil

Når jeg siger, at Tencent står bag et andet MOBA-spil, er det fordi, at det er netop hvad Pokémon Unite ser ud til at være. Spillet ligner i sin opbygning utroligt meget League of Legends. Du spiller på et hold af fem, som så kæmper mod et andet hold af fem. Som spillet skrider frem stiger du i level, mens dit hold skal forsøge at klare nogle delmål, de såkaldte objectives.

Læs også: Apex Legends kommer til switch til efteråret sammen med cross-play

Banen ligner også meget noget, vi før har set i eksempelvis League of Legends. Dit hold har en base, hvorfra der rykkes ud på forskellige stier – eller lanes – indtil du møder en modstander. Uden at være 100 procent sikker, så vil jeg gætte på, at man vinder ved at smadre modstanderholdets base.

Spillet bliver free-to-start, hvilket sandsynligvis betyder, at du får en gratis grundpakke, med meget begrænset antal Pokémon. Derefter skal du købe dig til flere – eller måske vinde dem. Der er endnu ikke fastsat en udgivelsesdato, men mon ikke Pokémon Unite kommer inden nytår.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments