Indtil nu, har du været tvunget til at bruge den officielle Stadia-controller fra Google, hvis du vil benytte dig af spiltjenesten på dit TV. Det ser dog ud til at ændre sig nu. Ifølge Engadget er Google nemlig ved at rulle en ny funktion ud, der tillader dig at bruge din Android-telefon som controller.

Læs også: Google Stadia kommer til LG webOS smart-TV

Men det er ikke den eneste nyhed. Fremover vil du nemlig også kunne bruge din telefon som mellemled, hvis du vil spille med en tredjepartscontroller. Det betyder med andre ord, at du kan tilslutte en hvilken som helst kompatibel controller til din Android-telefon. Herefter vil den pågældende controller kunne bruges sammen med Google Stadia på dit TV.

Funktionen kræver enten Android TV, Google TV eller Chromecast Ultra. I de fleste tilfælde, vil du skulle tilføje en controller – eller opsætte din telefon som controller – via Google Stadia-app’en. Herefter skal du vælge “spil på TV” i mobilapp’en. På både Android TV og Google TV skal contolleren også opsættes via applikationen på TV’et.

Læs også: Netflix vil tilbyde gaming indenfor det næste år

At du nu endelig kan bruge tredjepartscontrollere – eller din telefon – til at spille Stadia på dit TV, kommer ikke for tidligt. Hvis målet om at konkurrere med de konventionelle konsoller skal indfries, er Google nødt til at tiltrække flere brugere. En måde at gøre det, kunne være at åbne op for brugen af mere tilbehør fra andre producenter.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments