Apple ligger op til, at tredjepartsudviklere kan få lov til at få deres udstyr registreret i Find appen. Det er som sådan ikke nogen nyhed. Apple har nemlig selv tidligere har udtalt, at det noget, man ville gøre. Der er bare ikke rigtig sket noget før nu. Man kan da også argumentere for, at der ikke er sket noget endnu. Men der er alligevel taget nogle skridt skridt i den rigtige retning.

Læs også: Dato for Apples WWDC 2021 er fastsat

Det er TechCrunch, der var først ude med nyheden. De opdagede, at Apple havde lanceret en ny app på App Store – Find My Certification Assistant. App’en er sat i verden for at give tredjepart mulighed for at kunne teste tilbehør, både forbindelse, afspilning af lyd og lokation, der skal fungere med Apples Find My netværk. Det bliver nu udelukkende brugt til at finde Apple produkter – på dansk hedder den Find. Det vil altså sige, at vi kommer til at se tilbehør fra andre producenter, der vil kunne blive fundet med Find-app’en integreret på alle iPhones. Hvis de vel og mærke klarer de kvalitetskrav, Apple kræver. Hvis man kigger på det billede, der er under opstart af app’en, kan man se, at der vises hovetelefoner, en taske og en kuffert.

Vi forventer at se AirTags

Ikke nok med at dette er en spændende nyhed for Apple brugere, så er det samtidig en stor mulighed for tilbehørs-producenter at kunne brande sig selv med Apple kompabilitet. Ydermere har man da lov til at forvente, at Apple lancerer deres Tile konkurrent, Apple AirTags, til WWDC d. 7. juni. Apple åbnede sidste år op for udviklere til deres U1 chip, der benytter UWB (Ultra Wide Band) teknologien. En teknologi der binder Apples produkter endnu mere effektivt sammen. 

Læs også: 23 år gammel CPU fra Apple bruges af NASA på Mars

Det bliver spændende at se, hvad tredjeparts producenter kan finde på at bruge det til – og ikke mindst om det kommer til at virke ordentligt! Vi følger naturligvis med i udviklingen og rapporterer fra dette års WWDC.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments