Efter at have aflyst sidste års E3-konference på grund af COVID-19, har ESA bekræftet, at konferencen kommer til at foregå i år. Det bliver dog stadigvæk med et strejf af Coronavirus. E3 2021 kommer nemlig til at foregå digitalt, hvilket betyder, at det bliver helt gratis at deltage.

Læs også: Microsoft tilføjer ældre spil til Xbox Cloud Gaming

Indtil videre er en række store navne blevet offentliggjort. Det tæller blandt andet Nintendo og Xbox, som de to store konsolproducenter. På softwaresiden finder vi Ubisoft, Capcom, Konami, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games og Koch Media. Ifølge ESA vil det nuværende line-up få følgeskab af endnu flere producenter og spiludviklere. Der mangler selvfølgelig også nogle af de helt store spillere på markedet. Her kan blandt andre nævnes EA, Sega, Square Enix, Activision og Bandai Namco.

Den vågne læser har nok bemærket, at Sony endnu ikke er nævnt. Men der er desværre ingen udsigt til, at producenten bag PlayStation deltager i E3 2021. Sony valgte ikke at deltage i E3 2019 og ville heller ikke have deltaget i sidste års aflyste konference. Derfor vil det faktisk være en større overraskelse, hvis selskabet pludselig beslutter sig for at deltage i år.

Læs også: Sony giver 10 gratis PlayStation-spil dette forår

I virkeligheden handler snakken måske mere om, hvorvidt Sony har fat i den lange ende. Det bliver diskuteret vidt og bredt, om E3 i det hele taget giver mening længere. På grund af sidste års aflysning, valgte mange producenter og udviklere ganske enkelt at afholde deres egne digitale ‘showcases’. Eksempelvis har Sony og Microsoft afholdt store Xbox- og PlayStation-events online, med stor succes. Til trods for det, så planlægger ESA allerede nu at holde E3 2022, som man håber på bliver med fysisk fremmøde.

E3 2021 løber fra den 12. til den 15. juni.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments