Tilbage i februar annoncerede Sony deres Play at Home-program for 2021. Hele idéen er, at give PlayStation-brugere en masse gratis spil og underholdning, som skal gøre de kommende måneder lidt sjovere.

Læs også: Fra i dag finder du 20 Bethesda-spil i Xbox Game Pass

Dette års Play at Home-program startede tidligere i denne måned, med Ratchet & Clank fra 2016. Det populære PlayStation 4-spil er gratis frem til den 1. april klokken 16:00. Så hvis du ikke allerede har sikret dig spillet, kan du stadig nå det.

Næste pulje af gratis spil kommer den 25 marts

Hvis vi tæller Ratchet & Clank med, giver Sony faktisk 11 spil gratis til PlayStation-brugere. Den 26. marts rammer næste pulje af Play at Home-spil. Herunder får du den fulde liste:

ABZÛ

ABZÛ er et smukt undervandseventyr, der lader dig udleve din dykkerdrøm. Fordyb dig i en levende havverden fuld af mystik og sprængfyldt med farve og liv.

Enter the Gungeon

Enter the Gungeon er et ‘dungeon crawler’, der følger en gruppe utilpassede typer i deres søgen efter at skyde, plyndre og opnå personlig hæder, ved at nå den legendariske Gungeons ultimative skat: pistolen, der kan dræbe fortiden.

Rez Infinite

Forbered dig på den ultimative version af Rez, en spændende rejse med seværdigheder, lyde og shooter-action, remastered og opgraderet af medlemmer af det oprindelige udviklingsteam til PS4 og (valgfri) PlayStation VR.

Subnautica


Du er styrtet ned i en fremmed oceanverden, og den eneste vej er nedad. Subnauticas have spænder fra solbeskinnede, lave koralrev til forræderiske dybhavsgrave, lavafelter og biolysende undervandsfloder. Vandet vrimler af liv: Noget af det er nyttigt, meget af det er skadeligt.

The Witness

The Witness er et singleplayer-spil i en åben verden med snesevis af steder at udforske og over 500 gåder. Dette spil respekterer dig som en intelligent spiller, og det behandler din tid som dyrebar. Der er ikke noget fyldstof: hver af disse gåder bringer sin egen nye idé ind i blandingen. Så dette er et spil fuld af ideer.

Astro Bot Rescue Mission

Få et helt nyt perspektiv på platformsspil takket være PlayStation VR i denne dristige redningsaktion. Tag kontrol over Astro i et kæmpe eventyr for at redde sin besætning, hvor PS VR-headsettet placerer dig lige midt i handlingen. Vær nysgerrig – der er masser af hemmeligheder at opdage i din dristige søgen.

Moss

Moss er et single-player action-eventyr-puslespil fra Polyarc, som er skræddersyet til VR-platformen. I Moss møder spillerne Quill, en ung mus med drømme om storhed, der ikke findes i hendes landsby. Mens hun udforsker skoven, finder hun en mystisk Glass Relic, og en gammel magi vækkes.

Thumper

Thumper er rytmevold: klassisk rytme-handling, voldsom hastighed og brutal fysisk. Du er en rumbille. For at nå synestetisk lyksalighed skal du gennemgå rytmehelvede.

Paper Beast

Oplev en drømmeagtig odyssey i virtual reality. Oplev et vildt økosystem, født af mistede internetdata. Vær den første til at udforske en verden beboet af eksotiske og overraskende skabninger.

Som du måske har bemærket, er en del af ovenstående spil udelukkende til PlayStation VR – hvis du ikke har et VR-headset, kan du selvfølgelig stadigvæk få dem gratis. Det kan jo også være, at du endda pludselig får mulighed for at spille dem.

Læs også: Anmeldelse: HP Reverb G2 – VR i ordentlig opløsning

Ovenstående spil vil være gratis i PlayStation Store fra den 26. marts klokken 03:00, og indtil den 23. april klokken 04:00. Men der er mere…

Horizon Zero Dawn bliver også et af de gratis spil til PlayStation

Fra den 20. april klokken 04:00 bliver Horizon Zero Dawn Complete Edition gratis. Her taler vi altså om en af de helt store ‘blockbuster-titler’ til PlayStation 4. Hvis du ikke har prøvet det, kan jeg kun anbefale, at du downloader spillet. Især fordi det alligevel ikke skal koste dig en krone. Spillet er er i øvrigt gratis frem til den 15. maj.

Læs også: Watch Dogs: Legion multiplayer på PC udskudt

Hvis du nu skulle sidde og være bekymret for, om du skal abonnere på PlayStation Plus, kan jeg fortælle, at det ikke kræver abonnement for at få et eneste af de 11 gratis spil til PlayStation.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments