Man må sige, at Microsoft gør hvad de kan for at blive spillernes foretrukne tjeneste. Og de gør det på tværs af platforme! Fra i aften, den 18. marts klokken 22, lander EA Play i Xbox Game Pass til PC. Det betyder, at alle spillere, der abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate eller Game Pass til PC, får adgang til mere end 60 ekstra spil på Windows 10.

Læs også: Sony giver 10 gratis PlayStation-spil dette forår

Kort fortalt, så kommer Xbox Game Pass i tre versioner: Xbox Game Pass – til dem, der udelukkende spiller på Xbox-konsoller, Xbox Game Pass for PC – til dem, der udelukkende spiller på computer, og Xbox Game Pass Ultimate – som både give adgang til spil på Xbox og PC. Sidstnævnte giver også adgang til spilstreaming via smartphones og tablets.

Tilbage til EA Play, og hvad det bringer til Xbox Game Pass. EA Play er EA’s abonnementstjeneste, hvor du for et fast månedligt beløb får adgang til en masse EA-titler. Det inkluderer blandt andet Star Wars Jedi: Fallen Order, Battlefield, The Sims og FIFA. Med Xbox Game Pass får du adgang til de nævnte titler – og en masse andre spil – uden at skulle betale ekstra for et særskilt EA Play-abonnement.

Læs også: Fra i dag finder du 20 Bethesda-spil i Xbox Game Pass

Derudover giver EA Play adgang til 10 timers prøve på nye spil i en uge inden de lanceres. Her snakker vi altså 10 timer, hvor du kan prøve fulde spil, inden de udgives. Dine fremskridt og gemte spil overføres desuden, hvis du vælger at købe det pågældende spil.

Sådan virker EA Play med Xbox Game Pass på PC

Din førstegangsopsætning af EA Play via Xbox Game Pass på PC kan godt være en anelse besværlig. Som du kan se i videoen herover, er der en række skridt, som du skal igennem.

Først og fremmest skal du downloade Xbox-app’en til Windows 10, hvis du ikke har den i forvejen. Dernæst skal du naturligvis logge ind, med de samme oplysninger, som du eventuelt bruger på din Xbox-konsol.

I Xbox-app’en kan du finde alle de tilgængelige EA Play-spil. Vælg det – eller de — spil du vil installere, og ja…. installer dem.

Læs også: Xbox får opdatering med FPS boost til ældre spil

Hvis det er første gang, du installerer et EA-spil på din PC via Xbox, vil du blive bedt om at installere EA Desktop App. Denne er nødvendig for at downloade og installere EA’s spil på din PC – også selvom du henter dem via Xbox Game Pass.

Så snart EA Desktop App er installeret, kan du gå tilbage til Xbox-app’en og starte installationen af dit/dine valgte spil. Her har de så gjort det underligt kringlet for førstegangsbrugere igen. For nu vil du blive bedt om at logge ind i EA Desktop App – jeg går ud fra, at dette kan undgås ved blot at logge ind, før du når hertil. Har du ikke en EA-konto, så kan du hurtigt lave en gratis.

Så snart du er logget ind, vil du blive bedt om at linke din Xbox-konto med din EA-konto. Dette er nødvendigt for at få adgang til EA’s spil via Xbox Game Pass.

Læs også: Stor sammenligning: Xbox Series X Vs. Xbox Series S

NU(!!!!) kan du endelig downloade og installere et eller flere af de mere end 60 EA-spil, du har fået adgang til på din PC, med Xbox Game Pass.

Som både Xbox- og PC-gamer, lyder processen en anelse besværlig i mine ører. Derudover er EA Desktop App stadigvæk kun i et betastadie. Når det så er sagt, så er der en masse fede titler i EA Play, som gør hele besværet værd.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments