Samsung har altid været meget dedikeret til Galaxy Note-serien. Selv dengang Galaxy Note7-modeller spontant brød i brand og blev forbudt ombord hos flere flyselskaber. I slutningen af 2020 opstod der rygter, som sagde, at Samsung muligvis ville skrotte Note-serien helt.

Læs også: Samsung Display vil producere 90 Hz OLED til bærbare

Så galt ser det heldigvis ikke ud til at gå. Men sandsynligheden for, at vi får en ny Samsung Galaxy Note at se i 2021 er lille. Det bekræfter Samsung-direktør, Koh Dong-jin, under Samsungs årlige aktionærmøde. Den administrerende direktør fortæller, at Samsung kæmper med mangel på komponenter, hvilket gør det problematisk at lancere en Galaxy Note-model i anden halvdel af 2021, som det ellers var planen, skriver Bloomberg.

Ifølge Koh er der en voldsom ubalance i udbud og efterspørgsel af komponenter i den globale IT-sektor. Hvilket lyder meget rigtigt, hvis vi tager et kig på andre afgreninger af IT-branchen. Et eksempel er de nye RTX-30-grafikkort fra Nvidia, som er usandsynligt svære at få fat i.

Læs også: Officielle billeder af OnePlus 9 lækket

Ramt af dårligt vejr og stømafbrydelser

Samsung selv er verdens næststørste chip-producent. Dermed kunne man formaste sig til at tro, at Samsung selv kunne løse problemet. Desværre for den koreanske producent, har selskabet været nødt til at lukke ned for nogle af fabrikkerne. Der er tale om fabrikkerne i Texas, USA. Den amerikanske delstat blev tidligere på året ramt af voldsomt vejr, som blandt andet kostede massive strømafbrydelse. Dermed blev leveringen af komponenter endnu engang sat tilbage, og fabrikkerne er stadig ikke oppe at køre ved fuld kapacitet.

Læs også: Nu kan du flytte dine billeder direkte fra iCloud til Google

Hvis vi endelig skal drage en positiv konklusion, må det være, at Samsung ikke ser ud til at sige farvel til Galaxy Note-serien for altid. For mig har Galaxy Note-serien leveret markedets fedeste telefoner ad flere omgange. Og det er måske den lancering, jeg ser mest frem til, hvert år.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments