Lige så længe, som jeg kan huske, har det været en større proces at flytte sine billeder fra et Apple-produkt til et Google-produkt. Fremgangsmåden har været at downloade sine billeder manuelt fra iCloud, for så at overføre dem til Google Fotos. Heldigvis er det slut nu.

Læs også: 23 år gammel CPU fra Apple bruges af NASA på Mars

Apple har nemlig rullet en ny tjeneste ud, der tillader dig at overføre dine billeder og videoer direkte fra iCloud til en anden tjeneste. Det foregår via siden for Data og anonymitetspolitik. Her skal du blot logge ind med dit Apple ID, hvorefter du kan vælge at overføre en kopi af dine data. På næste side kan du vælge Google Fotos som modtager, samt om du vil overføre både billeder og videoer.

Jeg har selv afprøvet tjenesten, som fortæller mig, at det vil tage mellem tre og syv dage at overføre mine data. Den tid vil Apple blandt andet bruge til at godkende overførslen. I mit tilfælde er der tale om 1550 billeder og 181 videoer, som tilsammen fylder 27 GB. Det er vigtigt, at du har nok tilgængelig lagerplads på din Google-konto, inden du overfører dine billeder fra iCloud. Hvis ikke, vil overførslen naturligvis ikke blive gennemført. En anden ting, du skal sikre dig inden du begynder overførslen er, at dit Apple ID bruger tofaktorgodkendelse.

Læs også: Android TV får opdatering der ligner Google TV

Når overførslen er fuldendt, vil du se, at filnavne og albums fra dit Apple ID starter med “Kopi af”. Derudover vil kun dine seneste versioner blive overført. Det vil sige, at hvis du har redigeret et billede og gemt den redigerede version og originalen, vil kun den redigerede version blive overført. Originalen vil således skulle overføres manuelt.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments