Der har efterhånden længe været snak om, hvornår OnePlus lancerer deres kommende telefon, der forventes at hedde OnePlus 9. Nu ser det imidlertid ud til, at vi måske kommer tættere på et svar – i hvert fald, hvis vi tager et kig på OnePlus’ egen hjemmeside.

Læs også: Amerikanske toldere konfiskerer 2.000 OnePlus Buds ved en fejl – og praler med det

Det er ikke fordi OnePlus kommer med en masse oplysninger omkring, hvad vi kan forvente os. Der er blot tale om et billede af Jorden, set fra rummet, med sætningen ‘Der er noget nyt forude’. Hvad vi dog alligevel får at vide er, at hvad end der venter forude fra OnePlus, ser det ud til at ske den 8. marts 2021.

Ingen tilgængelig beskrivelse.
OnePlus har sendt det, der ligner en rød salgsæske til en telefon… (Foto: Tech Tossen)

Siden har været oppe i et par dage, og flere internationale medier har spekuleret i, at vi blot får en lanceringsdato at vide. Det vil sige, at vi den 8. marts får at vide, at OnePlus lancerer en ny telefon den 23. marts. 23. marts er den dato, de flester rygter peger på, som lanceringsdatoen for OnePlus 9.

Læs også: Xiaomi fremviser nyt display til smartphones

Ingen tilgængelig beskrivelse.
Der var var bare ingen telefon i æsken… (Foto: Tech Tossen)

Egentlig har jeg selv været tilbøjelig til at tro på samme teori. Det var altså lige indtil OnePlus besluttede sig for at sende en overraskelse til mit lille hjemmekontor. Overraskelsen bestod af det, der godt kunne ligne salgsæsken til en telefon. I stedet for en telefon, indeholdt æsken dog noget helt andet – frysetørret is.

Udover den frysetørrede “rum is”, indeholdt æsken også et forstørret bogmærke med følgende besked:

“Hej ven. Du regnede nok ikke med at få rum is, gjorde du? Det er blot en lille ting, der kan holde dig kørende til den 8. marts.”

Ingen tilgængelig beskrivelse.
I stedet var der frysetørret is fra Cosmik. Jeg aner ikke, hvad de har planlagt. (Foto: Tech Tossen)

En OnePlus-telefon i rummet?

For mig at se, er det ret meget arbejde for at annoncere en dato, der skal annoncere en ny dato – hvis det giver mening. Når det så er sagt, er der stadig ingen garanti for, at vi får OnePlus 9 at se den 8. marts. Det er nemlig ikke første gang, at den kinesiske producent arrangerer noget usædvanligt.

Hvis du følger OnePlus, kan du måske huske de såkaldte ‘Snowbots’. I marts måned sidste år inviterede producenten nemlig til en avanceret sneboldkamp. I korte træk var arrangementet en måde at vise, hvor hurtigt det dengang helt nye 5G-netværk fungerede. Producenten havde opstillet nogle snebold-kanoner – Snowbots – som kunne fjernstyres med en telefon over 5G-netværket.

Læs også: ASUS inviterer til lancering af ROG Phone 5

Det kan være et lignende arrangement, producenten har i støbeskeen til næste uge. Jeg har virkelig ikke den fjerneste anelse om, hvad vi skal forvente. Men et kvalificeret bud kunne være, at OnePlus har sendt en telefon ud i rummet. Måske noget med muligheden for at koble op til telefonen hjemmefra og tage billeder – selvom noget lignende er set fra en konkurrerende producent før. Uanset hvad, ville det være en anderledes måde at fremvise telefonens kamerafunktioner.

Hvad tror du, at OnePlus har i ærmet på mandag?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments