ASUS er snart klar med den næste telefon i gamer-serien, ROG Phone. ASUS har inviteret til lancering af den kommende ROG Phone 5, onsdag den 10. marts klokken 12:00 dansk tid. Lanceringen foregår selvfølgelig digitalt, som det efterhånden er blevet kutyme unde de omstændigheder, vi nu engang befinder under.

Læs også: Honor lancerer første smartphone siden opkøb

ROG Phone-serien har for vane at være spækket med højtydende hardware, samt funktioner, der alene er optimeret til en bedre spiloplevelse. Derudover plejer telefonerne i serien at komme med læssevis af tilkøbsmuligheder. Dette tæller alt fra TV-dockingstationer til specielle controller og moduler til ekstra køling.

Forventninger til ASUS ROG Phone 5

Det er på nuværende tidspunkt selvfølgelig ikke officielt, hvilke specifikationer og funktioner, vi kommer til at se i ROG Phone 5. Men som det altid er med telefoner, så bliver flere og flere detaljer lækket i ugerne op til den officielle lancering. Derfor begynder vi også at få en idé om, hvad telefonen byder på. Herunder har vi listet de mest vedholdende rygter:

Chipset:Qualcomm Snapdragon 888
Skærm:AMOLED
6,7 tommer
144 Hz
1.080 x 2.400 pixels
405 PPI (Pixels Per Tomme)
Kamera:108 MP, f/1.8 (Vidvinkel)
20 MP, f/2.4 (ultravidvinkel)
5 MP, f/2.0 (macro)
Hukommelse:Mellem 8 og 16 GB alt efter model
Lagerplads:Fra 128 GB – formodentlig op til 1 TB
Batteri:6.000 mAh
Størrelse og vægt:78 x 171 x 9,9 mm
250 gram
Andet:3,5 mm jackstik
Optisk fingeraftrykslæser i skærm
Forventet pris:Mellem 6.000 og 10.000 danske kroner

Det skal igen understreges, at der her er tale om rygter og forudsigelser. Selvom rygterne ofte holder stik i et eller andet omfang, kan de altså også skyde helt ved siden af. Det samme gælder den formodede pris. Her er der tale om et skøn, baseret på tidligere prissætninger af ROG Phone.

Læs også: Huawei er snart klar med en ny foldbar telefon

Springer ROG Phone 4 over

Når det den 10. marts er tid til lancering af ROG Phone 5, vil ASUS have sprunget 4’eren over. Den seneste telefon i serien var nemlig ROG Phone 3. Det kan måske godt virke underligt at springe et trivielt tal, som 4, over. Men det er ASUS faktisk ikke første producent til at gøre.

Det forholder sig nemlig sådan, at i kinesisk, taiwanesisk og japansk kultur er tallet, fire, et ulykkestal. En del af årsagen hertil skal findes i, at ordet ‘fire’ lyder som ordet for ‘død’.

Læs også: Xiaomi fremviser nyt display til smartphones

Mange regner det for en af årsagerne til, at den kinesiske producent, OnePlus, gik direkte fra OnePlus 3T til OnePlus 5. Det samme gælder for Sony, hvis Xperia Z4 blev lanceret som Xperia Z3+ i visse regioner. I ASUS’ tilfælde er det altså ikke utænkeligt, at det er de samme faktorer der spiller ind.

ASUS har lavet en hjemmeside, med nedtælling til lancering af ROG Phone 5. Her kan du også tilføje arrangementet til din kaldender, hvis du selv vil følge ASUS’ livestream.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments