Honor har annonceret den nye V40 flagskibsmodel. Det er Honors første telefon, siden Huawei solgte selskabet til et konsortium af kinesiske partnere, med base i Shenzhen. V-serien lanceres kun i Kina, men plejer at finde vej til resten af verden under “View”-brandet.

Læs også: Anmeldelse: Sony Xperia 1 II – Perfekt til underholdning

Honor V40 kommer med en række ganske hæderlige specifikationer. Derudover er prisen – i hvert fald i Kina – også til at overkomme. Du kan se nogle af specifikationerne, samt priser, herunder:

Honor V40
Skærm:6,72″ OLED, 120 Hz
Chipset:MediaTek Dimensity 1000+
Lagerplads128 GB eller 256 GB
Hukommelse:8 GB RAM
Primær linse:50 megapixels, 1/1,56″
Batteri:4.000 mAh
Trådløs opladning:50 W
Kablet opladning:66 W
Priser:8 GB + 128 GB: 3.599 yuan(Ca. 3.400 kroner)
8 GB + 256 GB: 3.999 yuan(Ca. 3.800 kroner)

Honor kan få Googles tjenester

Det var tilbage i november, at Huawei annoncerede salget af Honor, på grund af “enormt pres”, samt problemer med at opretholde forsyningskæden. Selvom Honor fungerede som et selvstændigt firma, var det afhængigt af Huaweis teknologi – blandt andet HiSense og Kirin-processorer. Derfor var Honor også ramt af samme sanktioner fra USA, der gør det umuligt at handle med amerikanske selskaber.

Læs også: Kina bliver første land til at få Huaweis nye foldbare telefon

Telefonen har naturligvis været under udvikling siden før november. Men eftersom at alle officielle bånd til Huawei er kappet, kan den internationale “View 40”-version af telefonen meget vel komme med Googles tjenester. I det tilfælde, vil Honor kunne sælge telefoner på det vestlige marked – blandt andet i Danmark – uden ulempen ved at være afhængig af Huaweis AppGallery. Selvom AppGallery er kommet et godt stykke vej, siden første lancering, kan det stadig ikke konkurrere med Googles Play Butik udenfor Kina, hvor Google alligevel ikke opererer.

Læs også: Amerikanske toldere konfiskerer 2.000 OnePlus Buds ved en fejl – og praler med det

På den anden side, så har Honor ikke længere fordelen ved Huaweis forsyningskæde. Dermed skal datterselskabet ud og gøre arbejdet for at etablere sig selv, som et stærkt brand, når telefonerne skal lanceres udenfor Kina.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments