Hvis du er en af de mange skuffede indehavere af det futuristiske og utroligt bug-inficerede spil, Cyberpunk 2077, så er her lidt positive nyheder! Udviklerne af Cyberpunk 2077 har nemlig netop udgivet patch 1.1. Patchen blev annonceret i et twitter opslag, sent fredag aften dansk tid. Her understreger udviklerne samtidigt, at det er den første af flere patches. Derudover lyder det, at de i denne patch har fokuseret på at forbedre stabiliteten og fikse bugs. Og dette både på PC, konsol og Stadia. 

Læs også: Derfor er det gået galt for Cyberpunk 2077

Her godt halvanden måned efter den forsinkede udgivelse, vises der altså endelig et tegn på, at de mange klager bliver hørt. Spillet er kommet uheldigt fra start. Faktisk så meget, at Sony efter blot 7 dage valgte at fjerne spillet fra PlayStation Store og refunderede de mange utilfredse gamere. Dog er spillet stadig ikke at finde i PlayStation Store.  

Læs også: Nye spil at se frem til i 2021

Der er ingen præcis deadline for, hvornår den næste store update bliver udgivet. CD Projekt Red, som står bag Cyberpunk 2077, har udmeldt at en større update vil blive udgivet i ugerne efter patch 1.1. Det skriver The Verge. Studioet vil angiveligt også arbejde på en gratis update, som skal optimere spillet til PlayStation 5 og Xbox Series X. Denne skulle være ude i anden halvdel af 2021. 

Er du blandt dem, som allerede har lagt spillet på hylden, så bør man måske overveje at give det en chance mere. 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments