Hvis du abonnerer på Amazon Prime eller Prime Gaming, kender du måske allerede til nogle af goderne. Via Prime Gaming er det muligt at få en række in-game-items til forskellige populære spil, og som noget nyt også til FIFA 21.

Læs også: Anmeldelse: FIFA 21 – Har EA lyttet denne gang?

FIFA 21 og Prime Gaming har nemlig annonceret ni såkaldte drops, der hver især giver ting, som spillerpakker til dit Ultimate Team. Første drop er allerede tilgængelig lige nu via Prime Gamings hjemmeside.

Læs også: Fortnite får ny funktion til ældre PC’er

Den første pakke inkluderer:

  • 1x 81+ OVR Spillervalg
  • 4x Rare Gold Spillere
  • Chance for TOTY-spillere i FUT-pakker

Hvis du ikke spiller FIFA 21, er der stadigvæk grund til at overveje Prime Gaming. I skrivende stund er der masser af gratis indhold til mange populære titler. Heriblandt Apex Legends, Fall Guys, GTA Online, Red Dead Redemption Online, League of Legends og Assassin’s Creed Valhalla.

Læs også: Cyberpunk 2077 smider kæmpe patch

Prime Gaming er i øvrigt gratis, hvis du abonnerer på Amazon Prime. Derudover kan alle nye medlemmer starte med en 30-dages gratis prøveperiode – hvilket er mere end rigeligt til at få en masse gratis ting til dine yndlingsspil.

Tidligere artikelCyberpunk 2077 smider kæmpe patch
Næste artikelFørste store patch til Cyberpunk 2077 kommer med stor fejl
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments