De første seriøse rettelser til det bug-inficerede Cyberpunk 2077 skulle komme med den store patch 1.1. Desværre er der dårligt nyt for alle os, der håbede på et Cyberpunk med færre fejl. Patch 1.1 kommer nemlig med en graverende fejl, der praktisk talt gør det umuligt at komme videre i spillet, skriver Eurogamer.

Læs også: Cyberpunk 2077 smider kæmpe patch

Det er “Down on the Street”-missionen, der lader til at være problemet for nogle spillere. Missionen indeholder et såkaldt ‘holocall’, som er nødvendigt for at komme videre i spillets historie. Desværre oplever flere spillere, at holocall’et ikke gennemføres, hvilket blokerer for videre fremskridt i spillet.

CD Project Red, der står bag Cyberpunk 2077, har et løsningsforslag til fejlen. Det kræver dog, at spillere har et tidligere gemt spil, hvis det skal lykkes at gennemføre holocall’et.

CD Project Reds workaround til Cyberpunk Patch 1.1-fejl:

  1. Indlæs et gemt spil fra FØR Takemura og V forlader Wakakos kontor.
  2. Afslut samtalen med Takemura udenfor kontoret med det samme.
  3. Efter samtalen er afsluttet, og når missionen er opdateret, skal du ‘skippe'(spole, red.) 23 timer frem.
  4. Tjek om holocall’et fungerer og en dialog med Takemura starter.

Læs også: Derfor er det gået galt for Cyberpunk 2077

Det er ingen hemmelig, at Cyberpunk er sat i verden med en del børnesygdomme. Siden udgivelsen den 10. december har CD Project Red lanceret tre små hotfixes, for at komme nogle af problemerne til livs. Patch 1.1 skulle være den første store rettelse til Cyberpunk, som skulle adressere nogle af spillet stabilitetsproblemer – ikke introducere en ny, kæmpe fejl.

CD Project Red har planer om at lancere endnu en stor opdatering i de kommende uger. Patch 1.2, som den hedder, skulle være en større og mere signifikant opdatering til Cyberpunk 2077. Om der kommer en hurtig løsning på problemet fra den seneste opdatering, melder historien intet om.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments