I mandags introducerede Huawei den opdaterede, foldbare Huawei Mate Xs. Telefonen – hvis man kan kalde den det – kommer med et opdateret chipset og 5G-understøttelse. Derudover har telefonen fået stærkere hængsler og seneste styresystem, i form af EMUI 10. Huawei Mate Xs kommer dog også med et enormt prisskilt.

Da Huaweis direktør, Richard Yu, introducerede telefonen, sagde han, at den vil komme i salg fra næste måned. Nu har vi fået lidt yderligere, og ikke overraskende, information om salgsstart. Telefonen bliver nemlig som forventet lanceret i Kina, som det første land, og rammer butikkerne den 5. marts.

Telefonen er en opdatering af sidste års Huawei Mate X, og i modsætning til Huawei Mate 30-serien, forventes Huawei Mate Xs at ramme det danske marked. Mate Xs kommer med funktioner som 55W hurtig opladning, firdobbelt kamera og 8″ skærm, som kan foldes på midten.

Når telefonen rammer det danske marked, bliver det imidlertid med et voldsomt prisskilt. Huawei Mate Xs kommer nemlig til at koste intet mindre end 18.999 kroner. Man skal med andre ord af med flere penge, end den gennemsnitlige dansker har udbetalt om måneden. Om telefonen bliver en succes, det må tiden vise.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments