PlayStation Plus-medlemmer bliver hver måned beriget med et par gratis spil. Medlemskabet inkluderer efterhånden alt fra baseball til Batman, og igen i den kommende måned, er der spændende nyheder til medlemmerne af PlayStation Plus.

Læs også: Officielt: PlayStation 5 lanceres op til jul 2020

Først og fremmest kan man, som PlayStation Plus-medlem, se frem til et gensyn med det heltemodige pindsvin, Sonic. Segas legendariske spilfigur bliver nemlig gratis for medlemmer af PlayStation Plus i marts måned, i form af Sonic Forces:

Det andet gratis spil til PlayStation plus-medlemmer er intet mindre end en genudgivelse af et gammelt legendarisk PlayStation 2-spil. Her er nemlig tale om Shadow of the Colossus! PS2-klassikeren har fået et fuldt rework, med smuk grafik og moderniserede kontrol-mekanikker.

Læs også: PlayStation Now er blevet billigere

Begge spil bliver tilgængelige for PlayStation Plus-medlemmer uden yderligere beregning, fra den 3. marts.

Tidligere artikelKina bliver første land til at få Huaweis nye foldbare telefon
Næste artikelSådan undgår du fall damage i Red Dead Redemption 2
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments