De fleste af os, som spiller Red Dead Redemption 2, har prøvet at falde ned fra en klippe, og enten dø eller miste det meste af vores liv. Alternativerne er enten at finde en langsommelig, men sikker, rute ned, eller bruge “fast travel” for at spare lidt tid. Nu har nogle inkarnerede RDR2-nørder imidlertid fundet en lettere, og hurtigere, løsning.

Læs også: Bliv den nye Sherif i byen med det kommende mod til Red Dead Redemption 2

Den nye teknik kaldes “Vomit Roping”. Nogle spillere har ganske enkelt fundet ud af, at man kan undgå den såkaldte fall damage – altså skaden ved at falde ned – ved at kaste op, hvilket I kan se i videoen herunder:

Nu er det ikke sådan, at den lange line af opkast faktisk redder dig fra at falde ned, selvom det godt kunne ligne et ræb – deraf navnet, Vomit Roping. Derimod er det sådan, at opkast-animationen faktisk går ind og prioriteres højere end fald-animationen. Opkast har med andre ord førsteret, hvilket betyder, at man slet ikke falder på noget tidspunkt, man kaster bare op mens verden rykker sig omkring én.

Læs også: Bliv bootlegger i den kommende opdatering til Red Dead Online

Hvordan fungerer det i praksis? Jo først og fremmest skal man jo sørge for at kaste op på det rigtige tidspunkt. Der findes flere måde at kilde din karakters… well… brækrefleks. De er bare ikke alle lige lette at “time”. Den letteste måde er at spise planten, Common Bulrush, som får din karakter til at kaste op med det samme. Common Bulrush kan findes overalt på kortet, hvor der er vand i nærheden.

Så simpelt er det! Er du træt af fall damage, så skal du bare brække dig i lårfede stråler – held og lykke!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments