Hvis du er træt af at være en outlaw på flugt i Red Dead Redemption 2, er der en løsning på vej. Et kommende mod vil lade dig opgive dit liv med kriminalitet og omfavne loven, jagte skurke og forhøre mistænkelige cowboys.

RDRFR siger, at de, ligesom i sit GTA 5-søstermod, vil gennemgå spillet og omdanne det til en politi-simulator. Modderne planlægger dog at gøre det lidt anderledes end sin forgænger. Spillene i sig selv er meget forskellige slags “sandboxes”, og de håber at drage fordel af forbedringerne for at skabe en mere “intim og raffineret” opfølgning.

Selvom der sandsynligvis ikke er mangel på muligheder for skudvekslinger samt “high pursuit chase” til hest, er det tilsyneladende efterforskning af forbrydelser der er mere i fokus denne gang. Rockstars cowboy-verden går meget dybere i detaljerene end nogle af deres tidligere spil, så forhåbentlig vil dets modding-community kunne drage fordel af det.

I screenshotsene kan du se, hvordan de bruger spillets anmodnings-funktioner, hvilket giver dig nye måder at interagere med NPC’er, såsom at stille spørgsmål eller arrestere dem. Det ser også ud til, at du vil kunne samarbejde med andre politimænd. Ud over at blive en Frontier Lawman, vil du også være i stand til at bytte din stetson hat og seksløber ud med en ordentlig politiuniform og blive en del af styrken i Saint Dennis.

RDRFR vil, ganske overaskende, være ude om et par uger. Det vil ikke være helt færdigt, men modderne ønsker at få det i spillernes hænder så hurtigt som muligt. Du kan også melde dig ind i Discord-gruppen for at holde styr på udvikling og øje med betainformation. Holdet har også en Patreon man kan støtte udviklingen gennem.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments