Apex Legends patchen der udkom den 3. december handlede mest om ændringer uden for spillet, b.la. at give spillere hundreder af yderligere levels at opnå og en masse nye badges. Opdateringen lover også en meget efterspurgt balanceændring i den nærmeste fremtid.

Peacekeeperen, er Apex Legends mest magtfulde standard shotgun og et af spillets bedste all-round våben. Faktisk er den så god, at den altid har ligget i topdelen af listen over bedste våben. Siden spillets frigivelse har spillere klaget over styrken af Peacekeeper og bedt om, at den bliver nedtonet. Respawn har lavet ændringer til den ganske mange gange, men den er stadig alt for kraftig mener de fleste spillere.

Den seneste opdatering kom ikke med direkte ændringer. Men i et afsnit kaldet “Peacekeeper”, giver Respawn spillerne en opdatering om hvor våbenet befinder sig.

Vi hører højt og tydeligt, at Peacekeeper stadigvæk føles for kraftfuld efter de seneste ændringer. Vi arbejder på at rulle flere ændringer ud, der skal tage hånd om problemet, så hurtigt som muligt. Vi kommer med flere detaljer snart.

For at fejre udgivelsen af Star Wars Jedi: The Fallen Order, får alle der logger ind et Pathfinder BD-1 skin. Det eneste du skal gøre er at logge ind i spillet fra den 3. december til den 14. januar. May the BudDy-1 be with you!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments