Warcraft 3: Reforged har fået en ny udgivelsesdato – den. 28. januar, 2020. Blizzard Entertainment har tidligere sagt, at det nostalgiske real-time strategy-spil ville blive udgivet i 2019.

”Vi har arbejdet hårdt for at få Reforged udgivet inden årets udgang, da vi begyndte at nærme os målstregen, følte vi, at havde brug for lidt ekstra udviklings-tid til slut” udtaler Blizzard i en blog. ”Som altid er vores mål at ære de høje standarder, der forventes af os.”

Warcraft 3-remasteren blev oprindeligt afsløret på BlizzCon 2018. Her sagde udvikleren, at de vill ændre dele af Warcraft 3-kampagnen til at tilpasse sig World of Warcraft’s historie. Når Warcraft 3: Reforged frigives i januar, vil det imidlertid være den samme historie som med den originale udgivelse.

Spillere vil i stedet få revitaliserede visuals, en episk single-player kampagne der spænder over 60 missioner, re-balanceret online spil, en pakke med moderne sociale og matchmaking funktioner, samt et stort univers af spillerskabte game modes.

Forudbestillinger er muligt nu på Blizzard Shop – 29.99 EUR for spillet eller 39.99 EUR for “Spoils of War Edition”, som giver b.la. Warcraft 3: Reforged skins og andet lir til Blizzard-spil, som Overwatch, World of Warcraft og Diablo 3.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments