Red Dead Onlines næste opdatering introducere rollen som Moonshiner, inklusiv nye historiemissioner og aktiviteter. Spillere kan nu eje og drive sin egen blackmarket-moonshine-business. Som med alle nye Frontier Pursuit-opdateringer, er der nye færdigheder, historiemissioner og forretningsforetagender at udforske. Opdateringen kommer til Windows PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia den 13. december.

”Etabler din egen sprutsmuglings-virksomhed i denne nye specialistrolle – en ideel tilpasning til spillere, der gør fremskridt på Trader-stien, eller enhver, der søger en ejendom at kalde deres egen. Lås op for unikke rollespecifikke færdigheder, når du perfektionerer dine destillations-metoder, undgår loven og sætter rivaliserende smuglere “Out of Business”. Hvis du er heldig, overlever du måske længe nok til at åbne din egen smugkro.” Skriver Rockstar i deres annoncering.

Alle aktive tradere, der har afsluttet en salgs-mission eller nået rang 5 i Trader-progressionen, vil modtage en introduktion via Cripps, hvor de møder den berygtede Maggie Fike – en erfaren bootlegger – nede på Emerald Ranch. Maggie har forbindelserne og den fornødne viden til at hjælpe dig med at få din virksomhed i gang.

Få din egen gård hvor du kan etablere den bar du altid har drømt om!

For at komme i gang er spillere nødt til at købe et “Moonshining Shack”, der stort set er en gård, med en kælder til opbevaring af moonshine. Hvis du er god nok, kan du oprette en smugkro med dit eget hjemmebryg. Der er også tilpasselige indretningsmuligheder, som et f.eks. et country band komplet med et dansegulv.

Sammen med Moonshiners-opdateringen får Red Dead Online den nye Navy Revolver, yderligere tøjmuligheder og en stigning i antal af ​​outfit-slots i din garderobe.

Hvis du endnu ikke er begyndt at spille RDR2’s Online-tilstand på PC, er nu et godt tidspunkt at starte. RDR2 havde en middelmådig lancering på PC, men mange af RDR2s PC-lancerings-problemer er siden blevet rettet. Nu uddeler Rockstar også gratis “plejepakker” til alle Red Dead Online-afspillere på pc’en for at kompensere for den hårde start.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments