Division 2 er et spil om forskellige væbnede militser, der konkurrerer om dominans i Washington D.C efter en katastrofe, men det betyder ikke, at julen er aflyst! Tværtimod: I spillets kommende 6.1 titelopdatering introduceres et helt nyt ‘Sleigher’ våben, og det er sådan set en granatkaster, men i stedet for granater skyder den… snebolde!. Der vil også være gratis nissehuer!

Men hvis nissehuer og snebolde ikke er din kop te, er der også en ny Hardcore-mode, der ruller ud, som vil introducere permadeath til spillet. Som navnet antyder, går alle fremskridt og genstande tabt ved døden, og Hardcore-karaktere har ikke adgang til samme fælles stash. Denne tilstand får sine egne servere, og Hardcore-karakterer vil altid spille sammen. Hvis du lever til at se level 2, får du en speciel “YOLO”-hat, fordi det er sandt i dette gamemode.

Forvent ikke, at Hardcore Mode er perfekt lige ud af boksen. “Der er stadig behov for mere arbejde i Hardcore Mode, men udviklerne frigiver det i beta, fordi de føler, at det allerede er en sjov tilføjelse til spillet, og tilføjer noget nyt for spillerne at opleve“. lyder opdateringen. “Nogle ting er endnu ikke implementeret som fuldt ud forestillet af udviklerne, og der er planlagte funktioner, der endnu ikke er tilføjet.”

Hvad angår de søde nisseorienterede ting, er det en del af en julebegivenhed med titlen Situation: Snowball. Spillet får et nyt look under dette (formodentlig juletema), og Ambushers har en tilfældig chance for at bære nissehuer

Titelopdateringen leverer en “Silent Night”-cache med 35 mulige kosmetik-items. Spillere, der logger ind mellem nu og den 7. januar, får en gratis nøgle til at åbne godbidderne; spillere, der har købt Division 2’s sæsonpas, får tre gratis nøgler.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments