Rockstar Games undskyldte pc-spillere for den middelmådige lancering af Red Dead Redemption 2 til PC. Der arbejdes stadig på et par udestående problemer.

I en erklæring, på Twitter og Rockstar Newswire, anerkendte udvikleren, at “et lille antal Red Dead Redemption 2 PC-spillere stadig oplever nogle problemer med b.la. “Stuttering” i spillet. En opdatering, der var planlagt til den 13. november, vil adressere det selv samme problem sammen med en række andre rettelser.

”Vi arbejder dog stadig i øjeblikket tæt sammen med Nvidia for helt at løse de stuttering problemer spillere oplever i en fremtidig opdatering,” tilføjede Rockstar, “og det kan tage os op til et par dage at ordentligt teste alt og sikre, at den næste opdatering løser problemet fuldstændigt .

”Vi undskylder oprigtigt det midlertidige besvær og vil opdatere jer, så snart vi har mere information at dele – vi ønsker, at alle skal kunne opleve Red Dead Redemption 2 på PC, som vi havde til hensigt så hurtigt som muligt. Hvis du oplever problemer, der påvirker din oplevelse med Red Dead Redemption 2 af en eller anden grund, skal du først starte med at besøge siden med fejlfinding på vores supportwebsted … ”

Et plaster på såret…

Som en del af sin undskyldning giver Rockstar “alle, der spiller Red Dead Redemption 2 på pc i denne uge, og frem til julesæsonnen vil modtage en gratis care package til Red Dead Online, der inkluderer Prieto Poncho og et udvalg af proviant og ammunition. ”

Red Dead Redemption 2 blev frigivet på Windows PC den 5. november, og spillere på pc havde svært ved at få spillet til at downloade og installere, mens andre oplevede konstante nedbrud, før de kunne begynde at spille. Rockstar reagerede relativt hurtigt på disse spørgsmål, men problemerne er vedvarende. Se system kravene for RDR2 her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments