Grinding Gear Games annoncerede en efterfølger til sit populære dungeoncrawler-action RPG, Path of Exile. Udvikleren afslørede Path of Exile 2 og fremviste spillets første trailer, under dets årlige ExileCon-begivenhed.

Traileren starter med en af de spilbare karakterer, Sorcereren, der slipper for sin egen henrettelse. Derfra overgår den til det traditionelle ovenfra og ned og viser spillets nye fjender og evner. De mørke og skræmmende fjender, og miljøer i det første spil, ser ud til at vende tilbage denne gang, men traileren stopper lidt op for at afsløre en karakter, der løber rundt i en båd. Hvilket antyder, at spillerne måske rejser til nye og fjerne lande denne gang.

Grinding Gear Games frigav også en 14-minutters gameplay-video af Path of Exile 2, som du kan se nedenfor.

Ét spil, to kampagner

Meddelelsen afslørede også, at spillet vil indeholde en ny syv-act-historie, såvel som den fortryllende frase, “et spil, to kampagner”. Spillere kan vælge, om de gerne vil spille Path of Exile 2-kampagnen eller den originale kampagne, men begge vil føre til det samme endgame. Path of Exile 2 vil også indeholde alt det samme udvidelses-indhold, som er tilføjet til Path of Exile siden dets oprindelige udgivelse i 2013.

Path of Exile 2 kommer med 19 nye Ascendancy Classes, disse kommer fra de samme typer som Exiles fra det originale spil, men har forskellige evner. Der vil også være et nyt Skill-Gem-system, der erstatter det tidligere Skill-Gem-system, men som giver spillerne det samme niveau af tilpasning uden nogle af det gamle systems besvær.

Grinding Gear Games gør det klart på webstedet for Path of Exile 2, at spillet endnu ikke har nogen udgivelsesdato. Dog nævner de, at udvikleren gerne vil starte en beta i slutningen af ​​2020 tidligst. Udviklingen af ​​Path of Exile 2 ikke vil bremse den almindelige tremåneders-cyklus med udvidelser til det originale spil, som spillerne er blevet vant til.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments