Vi kender det alle sammen enten fra PlayerUnknown’s Battlegrounds eller andre Battle Royale spil. At den ene teammate, nægter at blive med holdet. Javist, til sidst kommer vedkommende til Pochinki som alle andre, personen tager bare den længste måde at komme dertil.

Heldigvis vil PUBG Corp. i en kommende patch tilføje et nyt waypoint-system til spillet, som selv dén teammate kan forstå.

Det nye system giver spillerne mulighed for at placere specifikke, detaljerede bevægelses-kommandoer kortet, som deres team kan se. Du kan starte med at vælge et punkt, så kan du udstede op til tre bevægelses-punkter for at vise dit hold præcist, hvor du vil have dem til at gå.

Som en del af den samme patch, der tilføjer waypoints til spillet, bringer PUBG Corp. også opdatering til Vikendi. Snebanen har altid været PUBGs mest snigskytte-tunge bane, men PUBG Corp. fordobler det ved at ændre bygnings- og terrænlayouter for at gøre snigskytte-dueller sjovere for alle.

Denne patch tilføjer også en ny funktion kaldet PUBG Labs. Dette er en ny slags lobby, hvor PUBG Corp. vil eksperimentere med forskellige regler og gameplay-indstillinger. Spillere vil være i stand til at teste disse nye tilstande og give feedback om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Denne nye patch, kaldet Update 5.2, er nu tilgængelig på PUBGs testservere og er planlagt til at blive lanceret på PC den 20. november, og til konsoller den 26. november.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments