Den 18. marts lanceres den længe ventede ‘next gen’-opdatering til Marvel’s Avengers, skriver Engadget. Opdateringen optimerer Marvel’s Avengers til PlayStation 5, samt Xbox Series X og S. Det betyder bedre grafik, højere framerate og hurtigere loadingtider på de nye konsoller. Samtidigt introduceres Hawkeye til holdet af velkendte superhelte fra Marvel-universet.

Læs også: Rage 2 er gratis i Epic Games Store fra den 18. februar

I den seneste War Table-video fra spiludvikleren, Crystal Dynamics, bliver der gået i detaljer med, hvad vi kan forvente, når Clint Barton indtræder i spillet. Han vil angiveligt komme med lignende spillestil, som Kate Bishops Hawkeye. Bartons version kommer dog med nogle andre evner og færdigheder, samt et andet sæt af specielle pile.

Læs også: Assassin’s Creed Valhalla får stor opdatering

Selv hvis du ikke er fan af Hawkeye, og ikke vil bruge ham som din primære helt, så følger der en ny mission med. I Future Imperfect Operations, som den hedder, er den primære antagonist Maestro – en alternativ version af Hulk. Maestro blev introduceret til Marvel-universet tilbage i 1992, i tegneserien The Incredible Hulk: Future Imperfect #1. Han er, som sagt, en alternativ version af Hulk, der kommer fra en alternativ fremtid – også kendt som Earth-9200.

Læs også: Cyberpunk 2077 tager afstand fra Keanu Reeves-sex

Hawkeye, den nye mission, samt opdateringen til PlayStation 5 og Xbox Series X og S er gratis for alle, der ejer Marvel’s Avengers, når opdateringen ruller ud den 18. marts.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments