Skaberne af Cyberpunk 2077, CD Project Red, kunne rigtig godt tænke sig, at såkaldte ‘moddere’ stopper med at gøre Keanu Reeves til et sexobjekt. Det har spiludvikleren udtalt til PC Gamer, som følge af et ‘mod’ til spillet, hvor det er muligt at have sex som Keanu Reeves’ karakter, Johnny Silverhand.

Læs også: Cyberpunk 2077 smider kæmpe patch

CD Project Red forklarer, at indhold skabt af brugere ikke må være skadende for andre. Dette gælder især mods til spillet. Ifølge spiludvikleren kan det virke stødende for de mennesker, der har lagt udseende til spilfigurer i Cyberpunk 2077, hvis deres udseende bliver brugt til eksplicit indhold – i dette tilfælde Keanu Reeves.

Det skal nævnes, at der ikke er tale om sex MED Keanu Reeves karakter. Det er derimod en scene, som udspiller sig fra hans perspektiv. Som Johnny Silverhand har spilleren sex med en blond kvinde, der af uransagelige årsager spilder noget alkohol på sin hvide top.

Læs også: Første store patch til Cyberpunk 2077 kommer med stor fejl

Det er dog ikke første gang, at Keanu Reeves misbruges i Cyberpunk 2077. I et andet tilfælde bliver ansigtet af en sexarbejder(joytoy, red.) i spillet udskiftet med Johnny Silverhands ansigt – altså Keanu Reeves. I dette tilfælde beholder han tøjet på, men er her sexobjektet set fra spillerens perspektiv. I det pågældende mod har man dog valgt at bruge den originale stemme til scenen. Det er altså Keanu Reeves ansigt med en helt forkert stemme.

People are modding Cyberpunk 2077 to have sex with Keanu Reeves' character  • Eurogamer.net
Keanu Reeves som ‘joytoy’ i Cyberpunk 2077. (Foto: Eurogamer.net)

Normalt at modde spil

Det er helt normalt med mods til spil. Blandt andet GTA V har et kæmpe modding-community, hvor du kan finde mods til stort set alt. Tager man Cyberpunks uheldige start i betragtning, giver det endnu mere mening, at nogle spiller har manipuleret med oplevelsen. CD Project Red har for nyligt udgivet nogle officielle modding-værtktøjer, så det er selvfølgelig fuldt ud tilladt.

Læs også: Derfor er det gået galt for Cyberpunk 2077

Med hensyn til de eksplicitte Keanu Reeves-mods, mener skaberne af Cyberpunk 2077 dog, at de overtræder nogle regler. Skaberen af de omtalte mods har sidenhen fjernet dem.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments