Det ser ud til, at Huawei vil lancere en ny foldbar telefon senere på måneden. I hvert fald hvis man tager et kig på producentens officielle profil, på det kinesiske medie, Weibo. Ud fra navnet, Huawei Mate X2, lader det til, at der er tale om en regulær efterfølger til Mate X – og ikke en mindre opgradering, som Mate XS var.

Læs også: Honor lancerer første smartphone siden opkøb

Det er dog ikke fordi, at Huawei giver vildt mange detaljer om den kommende foldbare enhed. Men ud fra billedet ser det ud til, at Huawei skifter design fra den første Mate X. Dengang valgte den kinesiske producent at gå med en udvendig, foldbar skærm. Skærmen var således foldet rundt om telefonens ydre, i sammenklappet tilstand. Med Huawei Mate X2 ser det ud til, at skærmen folder indad, som vi kender det fra blandt andre Samsung Galaxy Fold-serien.

Huawei teaser for en ny foldbar telefon i denne måned. (Foto: Huawei/Weibo)

Det forventes at telefonen kommer med samme Kirin 9000-processor, som også findes i Huawei Mate 40 Pro. Derudover er det nok meget usandsynligt, at producenten får lov til at bruge Googles tjenester i Mate X2, hvilket også gør det tvivlsomt, hvorvidt den lanceres udenfor Kina. Der er selvfølgelig den mulighed, nu hvor Donald Trump ikke længere er præsident, at Joe Biden vil ophæve nogle af sanktionerne mod Huawei.

Læs også: Kina bliver første land til at få Huaweis nye foldbare telefon

I så fald, kan det sagtens være en mulighed, at vi får telefonen at se på det hjemlige marked senere. Jeg vil dog blive meget overrasket, hvis det sker inden den 22. februar, hvor Huawei Mate X2 angiveligt lanceres. Uanset hvad, så er Huaweis hardware altid interessant.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments