Der er stadigvæk godt og vel halvanden uge til, at OnePlus lancerer den nye flagskibsserie. Nu har vi imidlertid mulighed for at tage et kig på de to telefoner, takket være WinFuture.de. Den tyske hjemmeside har fået fingre i det, de kalder officielle billeder af OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Læs også: OnePlus 9 lanceres den 23. marts

Årets helt store nyhed er nok smarbejdet med den svenske kameraproducent, Hasselblad. Kameraproducenten er måske mest kendt for at have produceret det kamera, der var med på Månen under Apollo 11-ekspeditionen i 1969. Hasselblad producerer dog ikke selve modulerne til OnePlus 9-serien

OnePlus 9 Pro
Billede af den kommende topmodel, OnePlus 9 Pro, forfra. (Foto: WinFuture)

Det er nemlig Sony der leverer kameramodulerne til OnePlus-telefonerne. Begge telefoner kommer med en Sony IMX789-sensor, som hovedkamera. Derudover leverer Sony også en IMX766-sensor, der leverer 50 megapixels og udgør telefonernes ultravidvinkel-kamera. Tilbage til svenske Hasselblad – hvad bliver deres rolle egentlig i alt det her?

Læs også: Honor lancerer første smartphone siden opkøb

Så vidt jeg har forstået, handler det primært om efterbehandling af billederne. Med andre ord, er Hasselblad inde over den proces, der skal gøre dine billeder så flotte som muligt, uden at du skal sidde og redigere dem i Photoshop.

OnePlus 9 Pro
Hasselblad har gjort sig fortjent til en ret iøjefaldende ‘reklameplads’ på OnePlus 9 Pro. (Foto: WinFuture)

Ens men alligevel ganske forskellige

På de nye billeder af OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro ser telefonerne umiddelbart ret ens ud. Knapper, kameraer og logo er placeret samme sted, men der er alligevel et par detaljer, som skiller sig ud. Umiddelbart ser OnePlus 9 Pro ud til at komme med et buet display, hvor non-Pro-modellen kommer med et fladt panel.

OnePlus 9
I modsætning til den buede skærm på OnePlus 9 Pro, ser OnePlus 9 ud til at ‘nøjes’ med et fladt display. (Foto: WinFuture)

Også på bagsiden er der forskelle at se, på trods af, at kameramodulet er placeret samme sted. OnePlus 9 ser ud til at måtte undvære en telefoto- eller Time-of-Flight-linse. Derudover ser Pro-modellen ud til at inkludere mikrofoner i kameramodulet. Disse kan blandt andet bruges til ‘audio zoom’-funktioner, som vi kender det fra Samsungs telefoner. Hvis du ikke kender funktionen, så forstærker den lyden fra det objekt, du zoomer ind på.

OnePlus 9
Ud fra disse billeder, ser OnePlus 9 ud til at måtte undvære telefoto/Time-of-Flight-linse og mikrofon i kameraet. Til gengæld har det flotte Hasselblad logo igen fundet vej til kameraøen. (Foto: WinFuture)

Læs også: RedMagic lancerer RedMagic 6 og 6 Pro

Selvom det forlyder, at dette er officielle billeder af OnePlus 9-serien, så er der stadig lidt tid til lancering. Det jeg vil frem til er, at de selvfølgeligt kan afvige fra det endelige produkt, som OnePlus lancerer den 23. marts klokken 15:00.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments