Huawei lancerer et helt nyt, trådløst in-ear-headset – Huawei FreeBuds 4i. Headsettet kommer med lang batteritid og aktiv støjreduktion, til en pris, der umiddelbart ser rigtig skarp ud. Desuden lader det også til, at Huaweis mål er at kunne konkurrere med de dyrere alternativer.

Læs også: Anmeldelse: Jabra Elite 85t

Huawei fremhæver selv batteritiden, som producenten mener er blandt de bedste på markedet. Når den aktive støjreduktion – også kaldet ANC – er slået fra, tilbyder Freebuds 4i op til 10 timers kontinuerlig musikafspilning. Med ANC slået til, vil det tal i stedet være 7,5 timer, hvilket også er ret godt. Med et fuldt opladt etui og ørepropper, har Huaweis nye headset en samlet spilletid på op til 22 timer. Og 10 minutters opladning giver 4 timers ekstra afspilning, skriver Huawei.

Designet til popmusik

Fordi der er tale om et headset, er der selvfølgelig også fokus på lydkvaliteten. I FreeBuds 4i har Huawei valgt 10 mm dynamiske drivere, som skulle give dybere bas. Bas er altid lidt en smagssag i in-ear-modeller – personligt kan jeg godt lide en dyb bas, der kan mærkes, så for mig lyder det spændende.

Til gengæld bliver jeg en smule bekymret over noget andet, som Huawei skriver i pressemeddelelsen. Ifølge producenten er FreeBuds 4i “designet til at imødekomme dine musikbehov og specielt popmusik er tilgodeset.” Huawei skriver videre, at “det professionelle tuning-hold har kombineret forskellige instrumenter, rytmer og stemmestil i test for at kunne indstille lydkvaliteten, så den passer til popmusikkens frekvens.”

Læs også: Anmeldelse: JBL LIVE 300TWS – Suveræn lyd til prisen

Det får mine tanker hen på Apple AirPods Pro, som efter min mening har super kedelig lyd. De egner sig også mest til popmusik, som generelt ikke er en genre, jeg bevæger mig særligt meget i. Men som man siger, så skal man ikke dømme en bog på omslaget. Og jeg er oprigtigt spændt på at høre, hvordan Huaweis nye headset præsterer.

FreeBuds 4i kommer i Ceramic White eller, som her, Carbon Black. (Foto: Huawei

FreeBuds 4i kommer desuden i et design, som efterhånden er ret udbredt. Det stammer unægtelig fra Apples AirPods, og jeg synes de ligner tandbørstehoveder. Men det er populært og funktionelt – især når Huawei har valgt touchfunktioner til styring af det nye headset. Huawei går ikke i meget detaljer med funktionerne, så det er svært at sige, hvor de berøringsfølsomme overflader findes. Et kvalificeret bud er dog, at touchfunktionen sidder i selve stangen på begge ørepropper.

Pris og tilgængelighed

FreeBuds 4i kommer i farverne: Ceramic White og Carbon Black. Det nye headset fra Huawei kommer i handlen den 5. april, til en vejledende pris på 749 kroner.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments